Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γιορτή Απονομής Πρωταθλήματος και Ανόδου στη Γ’ Εθνική!

τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου

- Advertisement -

Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Αθλητικός Όμιλος Λουτρακίου (ΑΟΛ) με υψηλό αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας θα γιορτάσει την απονομή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κορινθίας 2023-2024 καθώς και την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου.

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η ομάδα μας θα τιμηθεί για την εξαιρετική της πορεία και θα γιορτάσει τη θριαμβευτική της επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου ανήκει δικαιωματικά.

Παράλληλα, θα έχουμε όλοι τη χαρά να παρακολουθήσουμε φιλικό αγώνα μεταξύ της φετινής ομάδας και της ομάδας του ΑΟΛ της σεζόν 2013-2014, η οποία επίσης είχε επιτύχει άνοδο στην Γ’ εθνική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι 2 παίκτες της ομάδας μας, ο Στάθης Δημάκης και ο Αλέξης Παινέσης ανήκαν στην ομάδα του ΑΟΛ και την σεζόν 2013-2014.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας,να τιμήσουμε τους πρωταθλητές μας και να ενισχύσουμε το ηθικό της ομάδας μας για τη νέα πρόκληση στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σε όλους και όλες στο Λουτράκι. Αύριο να πάτε στην γιορτή του ΑΟΛ που άξιζε και πάλεψε όλη την χρονιά για την άνοδο. Θα στείλω ακόμα μια φορά ένα σχόλιο που το προσπαθώ 2 μέρες το έχω γράψει σε 4 διαφορετικά άρθρα αλλά βγαίνει το μηχάνημα της Χαράς και λέει κάνετε πολλά σχόλια όχι τόσο γρήγορα και πάει το σχόλιο κουβά 😀😀Σε άλλα σχόλια δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Μόνο σε αυτό το συγκεκριμένο σχόλιο. Και δεν μπορώ να κατηγορείσω την Χαρά ότι το διαβάζει και το κόβει γιατί δεν στέλνετε καθόλου.το σχόλιο ήταν για το 5το ⭐που έβαλε ο Ολυμπιακός στην φανέλα κσι στο σήμα μας! Είναι ποιο μεγάλο από τα άλλα 4 γιατί είναι ευρωπαϊκή κούπα. Σε λίγα χρόνια με τα 50 πρωτάθλημα θα βάλουμε το 6 και θα έχουμε πρόβλημα αλλά η μοδίστρα θα το φτιάξει να είναι ωραία τα 6.

  2. Ο φίλος μου ο Θωμάς Καναβος έπρεπε να φέρει στην φιέστα και τους Coldplay που έκαναν μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ 🎤🎼Από ότι εμαθε ο Αντρικος ήταν από τις κορυφαίες συναυλίες που έχουν γίνει στην Αθήνα !!Ειχε πάει και ο αμάν αμάν ο Ερτζιμ Αταμαν της Παναθας στην συναυλία αλλά από ότι έμαθα δεν την είδε όλη γιατί αποβλήθηκε 😁😁😁Σήμερα θα έχει ομορφιές στο ΟΑΚΑ αν στραβώσει η δουλειά και κάνει το 3-0 θα προβλέψει ο Αντρικος !!Ο Τρακης έχει «φτιαχτεί»και απειλεί θεούς και δαίμονες ,ο Αμάν αμάν γίνετε και αυτός «Τούρκος «αν πάρει φορά και οι Παναθες στην εξέδρα δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν αν χάσουν !!Αυτα φυσικα δεν πρέπει να γίνονται σε μια αθλητική εκδήλωση ,ένα ματς ανάμεσα σε δυο από τις κορυφαιες ομάδες της Ευρώπης !!Να κερδίσει το μπάσκετ και ο καλύτερος 🏀🏆

  3. Δεν μας τα λέει καλά το μηχάνημα της Χαράς 😳Αυτο που λέει κάνετε πολλά σχόλια όχι τόσο σύντομα 😃Γράφω από την Παρασκευή για ένα μαγαζί θρυλικό που άνοιξε την Παρασκευή με νέα διεύθυνση και μάνατζμεντ το κοκουν ρουαγιαλ !Το γράφω στα ελληνικά γιατί οταν το γράφω αγγλικά μπορεί να μην πέρναει από το μηχάνημα ισως !Το έχω γράψει σε διαφορά άρθρα το ίδιο σχεδόν σχόλιο χωρίς τίποτα άλλες κακές λέξεις μηπως είναι αυτός ο λόγος !Λογικα το μηχάνημα δεν διαβάζει το σχόλιο !Σατανικο πράγμα !Ουτε μεγάλο σχόλιο ήταν μηπως και αυτο παίζει ρόλο !!Τελος πάντων αν κάποιος σχολιαστής πήγε στο κοκουν ρουαγιαλ να μας πει αν επιθυμεί τι παίζει αν είναι αλλαγμένο κλπ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog