Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τι γυρεύει η αλεπού στο γάμο; (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Συμβαίνει στο Λουτράκι, είναι απίστευτο αλλά αληθινό. Τις αλεπούδες τις συναντάς στις παραλίες πλέον και όχι στο βουνό!

Πολλές αλεπούδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, ειδικά από την εποχή του κορονοϊού στο Λουτράκι.

Τα βιντεάκια με τις αλεπούδες που πλέον τείνουν να γίνουν στην κυριολεξία οικόσιτες γίνονται viral στο διαδίκτυο. Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε τη Μπουμπού, που τρέφεται από καταστηματάρχες και περιοίκους γνωστής περιοχής του Λουτρακίου και συμπεριφέρεται σαν… σκυλάκι ή γατούλα!

Χθες το βράδυ, σε μια προγαμήλια εκδήλωση με μουσική και άφθονο φαγητό, ένα μικρό αλεπουδάκι, έκανε την εμφάνισή του, κλέβοντας και πάλι την παράσταση! Κυκλοφορούσε δίπλα στους δεκάδες επισκέπτες, χωρίς να ενοχλείται από την παρουσία τους, ούτε και από τη δυνατή μουσική, απολαμβάνοντας λαχταριστούς μεζέδες. Πολλούς από αυτούς, έκρυψε, ανάμεσα στα χαλίκια, δίπλα στη θάλασσα!

Φαινόταν να παίζει με την κάμερα που το ακολουθούσε, δείτε το βίντεο!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε Χαρά μου και Μιχάλη αυριο έχουμε μια ιστορική βραδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό και μου βάζετε αλεπουδες 🦊🦊😛😛😛Βάλτε κανένα σχετικο άρθρο για τους αντιολυμπιακους του μπλογκ 😛😛Αστεία το γράφω φυσικα γιατί έχουμε κάτι περίεργους εδώ μέσα έτοιμους να με φάνε για αυτά που γράφω !!Πριν λίγες μέρες μου είχε στειλει και η αδερφή μου φωτογραφια της αλεπους που ήταν στο πνευματικό κέντρο δίπλα από το κτήριο της Φιλαρμονικής !!Θα είχε πάει να ακούσει μουσική η Fox 🦊 Αντε γεια μας και να προσέχετε τις κοτες μην της φάει η κυρα Μαρω 🦊🔴🏆🔴

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog