Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ξέφρενοι πανυγηρισμοί στην Κόρινθο για τη νίκη του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο θρόνο του! Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους να γιορτάσουν την κατάκτηση της έβδομης Ευρωλίγκας σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα Επτάστερος θεός Παναθηναϊκός!

Το ίδιο συνέβη και στην Κόρινθο! Εκατοντάδες φίλοι του τριφυλλιού, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν την ιστορική νίκη!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δευτερα 27 Μαΐου 2024 !!Μια νέα εβδομάδα έχουμε μπροστά μας να τελειώσει και ο Μάιος !!Οπως γνωριζουμε όλοι ο Μάιος είναι ο μήνας της κούπας 🏆Η Παοκαρα του κλεφτοκοτά πήρε την κούπα πρωταθληματος !Η Παναθα και αυτή πήρε την κούπα του κυπέλου από τον Άρη !!Η μπασκετική Παναθα πήρε και αυτή την ευρώ κούπα !Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα προσπαθήσει να πάρει και αυτός μια κούπα φέτος 🏆Και αν την πάρει θα στεναχωρήσει τους αντιολυμπιακους και βεβαιως βεβαίως και δεν θα πει κανείς μπραβο σε μια ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκή κούπα !ΔΙΚΑΙΟΛΓΟΥΝΤΑΙ που λέει και ο φίλος με κεφαλαία ποιο πάνω !!Τωρα κούπες σε αλλά σπορ ο Ολυμπιακός πέρνει συνεχώς,τέτοιες εποχές έχασε για ένα πέναλτι και ευρωπαϊκή κούπα στο χάντμπολ το Σάββατο αλλά αυτά περνάνε πάντα στα ψιλα γράμματα !!

  2. Συγχαρητήρια στον παναθηναϊκό, αλλά συγχαρητήρια και στους οπαδούς που βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν για την ομάδα τους χωρίς να σπάζουν μάρμαρα για να πετάνε, να σπάζουν παγκάκια, να σηκώνουν ρόπαλα να επιτίθονται ή να ρίχνουν φωτοβολίδες σε αστυνομικά όργανα, καυχόμενοι για δολοφονίες. Αυτοί ονομάζονται φίλαθλοι αθλητικού σωματείου και όχι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που κρύβεται πίσω από όνομα αθλητικού συλλόγου. Τέτοιοι πρέπει να είναι όλοι, όχι να επιθυμούν αιματοχυσίες. Μπράβο!

  3. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για μας τους Ολυμπιακούς !Μια μέρα που περιμέναμε χρονια,μια μέρα που δεν ξέρω αν θα την ξαναζήσουμε !!Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και την κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας από ελληνική ομάδα !Παθος από το πρώτο λεπτό Παμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου 🔴🏆🔴Τα ξέφρενα πανηγύρια που θα ακολουθήσουν θα θυμίζουν το 1981 με το ΠΑΣΟΚ το 1987 το ευρωπαϊκό στο μπασκετ και το 2004 στο Ευρο !!Η διαφορά ότι θα είναι μόνο Ολυμπιακοί και όχι όλοι οι Έλληνες !!Αν είναι μαγκιά φίλε να είσαι Παναθηναϊκός τότε είναι διπλή μαγκιά να εισε γαβρος !!Τωρα αν δεν γίνει αυτο όπως λέει και το σύνθημα ,(δεν θα το γράψω )πάλι άρρωστοι με τον Ολυμπιακό 🏆🔴⚪️🔴🏆

  4. Έπεται συνέχεια των μεγάλων μπασκετικών επιτυχιών του Παναθηναϊκού. Ο επόμενος στόχος είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει ως τώρα: back to back ευρωπαϊκός τίτλος. Άλλοι ας παλεύουν για είσοδο στο final four και καλή τους τύχη.

  5. Εγώ θα πρόσθετα και ευχαριστίες στον ολυμπιακό που δεν χρειαζόταν τον Σλούκα, ήρθε σε εμάς, πήραμε το ευρωπαϊκό και τιμήθηκε ως MVP του αγώνα. Να ευχηθώ να πάρουν κι άλλες τέτοιες αποφάσεις στο μέλλον οι έξυπνοι πρόεδροι και προπονητές του ολυμπιακού.

  6. Εγώ θα σου ευχηθώ να κανείς back to back αν μπορείς στην Ευρωλίγκα !!Τωρα το ποιος παλεύει να πάει στο φάιναλ 4 ξεχνας ποσά χρόνια είχε να πάει ο επτάστερος φάιναλ 4 !Απο τότε που έκανε back to back o Ολυμπιακός να σε βοηθήσω !!Καλη συνέχεια και καλό είναι να βάζουμε στοχους φίλε Παναθα

  7. Oι Παναθηναϊκοί πήγαν στο Βερολίνο και επέστρεψαν χωρίς να δημιουργήσουν ούτε ένα επεισόδιο. Αυτό είναι προς τιμήν τους και αξίζει να λέγεται. Πάντα έτσι και άξια η ομάδα τους για το τρόπαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog