Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Το Λουτράκι επισκέφθηκε η Μις Υφήλιος. Κολύμπησε στον Ισθμό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

«Η ζωή είναι μία και ζω το όνειρό μου» έγραψε στην ανάρτησή της

Εδώ και λίγες ημέρες, η Μις Υφήλιος Σέινις Παλάσιος ήρθε στη χώρα και όπως διακρίνετε σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media, βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τη Βουλή και την Ακρόπολη.

Επισκέφθηκε και το Λουτράκι, διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Καζίνο και ξεναγήθηκε στους χώρους του ναού της τύχης, είχε συνάντηση και με το δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος την ξενάγησε στο υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa. H 23χρονη καλλονή ήπιε και ιαματικό νερό.

Έκανε το διάπλου της Διώρυγας

Φορώντας την κορδέλα της, φωτογραφήθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου και όπως φαίνεται και στο βίντεο, απολαμβάνει στο 100% τη στιγμή. Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σέινις Παλάσιος έγραψε χαρακτηριστικά πως «η ζωή είναι μία και ζω το όνειρό μου», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

Η Σέινις Παλάσιος κατάγεται από τη Νικαράγουα και στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2023. Αποτελεί την πρώτη Νικαραγουανή που κέρδισε τον διαγωνισμό αλλά και την πρώτη που κερδίζει γενικότερα έναν από τους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς για τη χώρα της.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαγωνισμός Miss Univerce έχουμε διαγωνισμό Mr Univerce και Bodybuilder έχουμε μηπως υπάρχει και κανένας διαγωνισμός για το τρίτο φύλο ??Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός αλλά δεν θα απορήσω αν γίνει 😛Και εκεί θα υπάρχει Miss και Mr Υφήλιος 😁😁Τι να πούμε !Οπως καταλαβαινετε η φίλη μας η Χαρά έχει να περάσει σχόλια από του Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης ,και μας έχει βγάλει από το προγραμα 😁😁Τι να κάνει και η Χαρά με τόσες ασχολίες,που έχει !!Τελος πάντων εγώ έχω σχολιάσει για την επικαιρότητα σε αλλά άρθρα και ο θεός βοηθός 😅Αντε καλό Σαββατοκύριακο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες στο F4 στον τελικό Κυπέλου και μετά να μπαίνουμε στην εβδομάδα του ευρωπαϊκού τελικού στην ΟΠΑΠ αρένα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog