Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ολοκλήρωση μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο. Ευχαριστίες στο Θανάση Μουζάκη

- Advertisement -

Μια μεγάλη και επίπονη προσπάθεια για την οχύρωση και προστασία του οικισμού μας από τον κίνδυνο των πυρκαγιών έφθασε στο τέλος της , για μια ακόμη φορά.

Ο Φλοίσβος αποψιλώθηκε, καθαρίστηκε από άκρη σε άκρη, δημιουργήθηκαν αντιπυρικές ζώνες στα τμήματα που συνορεύουν με δασικές εκτάσεις, έγινε έλεγχος στις δεξαμενές πυρασφάλειας και στις πυροσβεστικές αντλίες που διαθέτουμε, τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε η κατάσταση των οικιστών μας που θα χρειαστούν βοήθεια σε περίπτωση απομάκρυνσης των από τον οικισμό.

Κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ολοκληρωμένο έργο ζωής αν δεν είχε τη στήριξη και βοήθεια από όλους όσους αγαπούν και φροντίζουν τον πανέμορφο οικισμό μας, τους κατοίκους και τους οικοπεδούχους του Φλοίσβου, σας ευχαριστούμε πολύ.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε και τη μεγάλη και πολύ σημαντική βοήθεια που έχουμε από το Δήμο και ιδιαίτερα από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου με Πολιτικό Προϊστάμενο τον Αντιδήμαρχο Θανάση Μουζάκη, που δεν περιορίζεται μόνο στην πυροπροστασία του οικισμού μας αυτό το διάστημα. Η περιποίηση της πλατείας μας, η διάθεση κάδων και η μεταφορά απορριμμάτων από τις συλλογικές δράσεις μας, η διάθεση του καταστροφέα χόρτων , είναι μερικά από την πολύτιμη βοήθεια από τον πάντα πρόθυμο Αντιδήμαρχο.

Αντιδήμαρχε Θανάση Μουζάκη, σε ευχαριστούμε πολύ

Ευχόμαστε σε όλους καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι χωρίς προβλήματα

Κώστας Μεταξάς

Πρόεδρος Φλοίσβου Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog