Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15

- Advertisement -

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2024 όπως και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Grappling U15 που διεξήχθη στις 11 και 12 Μαΐου 2024. Τα πρωταθλήματα συγκέντρωσαν τους καλύτερους νεαρούς αθλητές πάλης από όλη την Ευρώπη, προσφέροντας θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες σε ένα γεμάτο ενέργεια και πάθος κοινό.

Συνολικά, συμμετείχαν περισσότεροι από 700 αθλητές και αθλήτριες από 35 χώρες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους νεαρούς παλαιστές να εντυπωσιάζουν με την τεχνική τους κατάρτιση και την αφοσίωσή τους στο άθλημα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» , με την άριστη οργάνωση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις να κερδίζουν τα εύσημα. Τοπικοί φορείς, εθελοντές και χορηγοί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, προβάλλοντας το Λουτράκι ως έναν ιδανικό προορισμό για αθλητικά γεγονότα διεθνούς επιπέδου.

Και τα δύο πρωταθλήματα τελούσαν υπό την διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με την συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

Συνδιοργανωτής των αγώνων ήταν ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, ενώ φορέας υλοποίησης ήταν το SPORTCAMP.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις ελληνικές επιτυχίες, με την ελληνική ομάδα να κατακτά συνολικά 2 χάλκινα μετάλλια, αποδεικνύοντας τη συνεχή πρόοδο της ελληνικής πάλης στις μικρές ηλικίες. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζεϊτουνιάν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των 48 κιλών της Ελευθέρας και ο Νίκος Ζίνισα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 44 κιλά και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στην Ελληνορωμαϊκή.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές στην εκπλήρωση των στόχων τους και ευελπιστούμε να φιλοξενούμε πάντοτε μεγάλες διοργανώσεις στον τόπο μας!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog