Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Η πρόταση του Γιάννη Κακούρου στον LTO (BINTEO)

- Advertisement -

O Γιάννης Κακούρος έχει δύο ιδιότητες, είναι δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Πρόεδρος του ιστορικού πολιτιστικού συλλόγου Ο ΙΒΥΚΟΣ.

Με τη δεύτερη ιδιότητά του, έλαβε το λόγο κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία υιοθετήθηκε αμέσως από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Σπύρο Καραβούλη.

«Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής ο LTO μπορεί να βοηθήσει ώστε να εντάξουμε την πολιτιστική κουλτούρα και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλους τους συλλόγους. Οι τουρίστες επιζητούν και κάτι διαφορετικό, ότι προέρχεται από την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά. Πολλές περιοχές στην Ελλάδα, αναβιώνουν τα έθιμά τους. Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και τη θέση του Προέδρου του ΙΒΥΚΟΥ δεσμεύομαι να στηρίξω την προσπάθεια, ευχομαι ότι καλύτερο για τον τόπο μας και καλή επιτυχία», ανέφερε ο Γ.Κακούρος

«Ωραία η πρόταση και γίνεται βεβαίως αποδεκτή, αρκεί οι σύλλογοι να στέλνουν εγκαίρως τα προγράμματά τους, ώστε να προλαβαίνουμε να τα μεταφράζουμε και να γίνονται οι κοινοποιήσεις. Μέχρι σήμερα ο LTO, προβάλλει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου, αλλά μπορεί να γίνει και καλύτερα» απάντησε ο κ. Καραβούλης.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog