Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Νίκος Ταγαράς: «Εθνικό Στοίχημα η χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση»

στην εκδήλωση του ΤΕΕ για την παρουσίαση του εμβληματικού έργου «Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών»

- Advertisement -

Με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΤΕΕ για την παρουσίαση του εμβληματικού έργου «Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών».

«Αυτές οι τολμηρές μεταρρυθμίσεις αποτελούν μονόδρομο για όποιον θέλει μια σύγχρονη Ελλάδα που θα αναπτύσσεται για να φτάσει πιο κοντά στην Ευρώπη» είπε ο Πρωθυπουργός κάνοντας ειδική αναφορά στη μεγαλύτερη πολεοδομική μεταρρύθμιση που υλοποιούμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, με στόχο την οργάνωση του χώρου.

Στην πολύ σημαντική εκδήλωση του ΤΕΕ, ο πρόεδρός του, ο Γιώργος Στασινός, εξήγησε με πολύ κατανοητό τρόπο πώς και πόσο θα ωφεληθεί τόσο ο τεχνικός κόσμος όσο εν τέλει ο απλός πολίτης με την ολοκλήρωση του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη.

Σημειώνω ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι αποτέλεσμα συλλογικής, συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς συναδέλφων μου σε διαφορετικά υπουργεία της Κυβέρνησης και φυσικά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου έχω την τιμή να υπηρετώ.

Συνεχίζουμε για το καλό της πατρίδας μας.

Με μεταρρυθμιστικό ορίζοντα. Με ταχύ ρυθμό.

Με ζήλο και αγάπη για την Ελλάδα που θέλουμε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog