Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Επανεκλογή Σταματόπουλου στην Επιτροπή Παιδείας της ΚΕΔΕ

o Σπύρος Σταματόπουλος συνεχίζει να είναι ο μοναδικός δήμαρχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει εκλεγεί στη θέση προέδρου Επιτροπής

- Advertisement -

Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ εκλέχθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος μετά από αρχαιρεσίες στο Διοικητικό της Ένωσης.

Είναι η δεύτερη θητεία κατά την οποία ο δήμαρχος Σικυωνίων εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος Επιτροπής της ΚΕΔΕ, καθώς την περίοδο 2019-2023 ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Νεολαίας και Θρησκευμάτων.

Στην Επιτροπή, η οποία διατυπώνει γνώμη και εισήγηση προς το ΔΣ και Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μπαρμπάκος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και κοινός στόχος όλων είναι η διαμόρφωση θέσεων και πλαισίων διαχείρισης σημαντικών θεμάτων Παιδείας και Αθλητισμού.

Παράλληλα, o Σπύρος Σταματόπουλος συνεχίζει να είναι ο μοναδικός δήμαρχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει εκλεγεί στη θέση προέδρου Επιτροπής!

Επιπλέον, ο δήμαρχος Σικυωνίων με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας κας Λυτρίβη ορίστηκε εκ νέου ως μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για την περίοδο 2024-2028.

Η ευρεία αποδοχή και η ομόφωνη εκλογή του αποτελεί αναμφισβήτητα μια ξεκάθαρη αναγνώριση του έργου του Σπύρου Σταματόπουλου, που προκαλεί θετικά σχόλια και αντιδράσεις πανελλαδικά.
Μετά την εκλογή του και την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Σικυωνίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με τιμά ιδιαίτερα η εκλογή μου για δεύτερη συνεχή θητεία ως προέδρου στην Επιτροπή Παιδείας και Αθλητισμού. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κυρίζογλου που εμπιστεύτηκε τις θέσεις και τις αξίες μου και με πρότεινε για ένα τόσο σημαντικό πόστο, αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ που με ψήφισε ομόφωνα. Η Παιδεία και ο Αθλητισμός είναι οι δύο πυλώνες της ανάπτυξης της νέας γενιάς, καθώς εμφυσούν στα παιδιά μας τις υψηλότερες και ηθικότερες αξίες για μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο ανθρωποκεντρική και πιο αληθινή και αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα να τους υπηρετώ».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog