Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Ευσεβής Πόθος» στα Ίσθμια

στις 19:00

- Advertisement -

Tο επόμενο Σάββατο 18 του Μάη στις 7 το απόγευμα, ξεκινά το ταξίδι του ο ”Ευσεβής Πόθος”, από την όμορφη περιοχή των Ισθμίων, και συγκεκριμένα η εκδήλωση παρουσίασής του, θα λάβει χώρα, στο χώρο όπου στεγάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Λέσχη εκδηλώσεων της Διώρυγας Κορίνθου!

Ένας χώρος και μια τοποθεσία, όπου τα παιδικά μου βιώματα, οι μνήμες και οι στιγμές, πιστεύω θα μου δώσουν εκ νέου τη μυστική τους ευλογία και ευχή, ώστε και τούτη η συλλογή να είναι καλοτάξιδη όπως και η προηγούμενη!

Ευχαριστώ δημόσια, τον Λαογραφικός Όμιλος Ισθμίας και τον Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου για τη συμβολή τους, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, και φυσικά την “Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων” και φίλοι, που με τη γνωστή φροντίδα της, αγκαλιάζει ζεστά και την ποιητική αυτή βραδιά!

Για το βιβλίο θα μιλήσει, ο ποιητής και φίλος Γιώργος Δρίτσας, ενώ ποιήματα θα διαβάσουν, η συγγραφέας – ποιήτρια και εικαστικός, κυρία Voula Tseliou Psoma, καθώς και η ταμίας του ΔΣ του Λαογραφικού Ομίλου Ισθμίας, και παιδική μου φίλη, κυρία Sofia Stratoudaki.

Χαιρετισμό θα απευθύνει, η συγγραφέας και Γενική Γραμματέας του ΔΣ της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, κυρία Δήμητρα Τσεπεντζή, ενώ την όλη εκδήλωση θα συντονίσει, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια, κυρία Φωτούλα Δημητριάδη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog