Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

H Μ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ για το αντιπλημμυρικό έργο: Εντάσσεται…απεντάσσεται…ΘΑ ενταχθεί

- Advertisement -

Oπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε το γράψαμε χθες, αντί να ηρεμήσουν τα πράγματα ή να διευκρινιστούν, ή να πετύχει κάτι επικοινωνιακά η δημοτική αρχή, μάλλον το Γραφείο Τύπου της, την εξέθεσε ανεπανόρθωτα, φέρνοντάς την στη θέση του απολογούμενου!

Κατάλαβε τώρα η Ιάσονος την επικοινωνιακή πατάτα που έκανε ή να το επαναλάβουμε;

Διαβάστε το σχετικό άρθρο ΛΟΥΤΡΑΚΙ: To αντιπλημμυρικό «απεντάχθηκε για να ξαναενταχθεί και ψάχνουμε λεφτά να το εντάξουμε»!

Εξ αφορμής λοιπόν του Δελτίου Τύπου η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά, εξέδωσε ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας περιπεκτικό λόγο, αλλά και δεικτικό, (και όχι άδικα) στηλιτεύοντας όσα αναφέρει η δημοτική αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Μαϊου δημοσιεύτηκε στη διαύγεια του Υπουργείου οικονομικών η ανάκληση της απόφασης ένταξης του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας Λουτρακίου (Β΄Φάση) που εντάχθηκε το 2022 ,απεντάχθηκε τον Οκτώβρη του 2023 που βρέθηκε χρηματοδότηση ένα μήνα αργοτερα… που απεντάχθηκε τον Μαϊο του 2024 και που ΘΑ Ενταχθεί Στο ΕΣΠΑ 2021-2027 σύμφωνα με τα δελτία τύπου της Δημ.Αρχής.


Στο τελευταίο δελτίο τύπου της Δημ. Αρχής ,αναφέρεται ότι για να ενταχθεί ένα έργο σε νέο πρόγραμμα πρέπει να απενταχθεί από το παλιό..πόσο Σοφό!!!!που απεντάχθηκε ήδη τον Οκτώβρη 2023!!!


Μόνο που εδώ εντάσετται απεντάσετται θα ενταχθεί και φιλολογικά κλείνεται το ρήμα σε όλους τους Χρόνους..!


Επειδή η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης του Λουτρακίου είναι έργο ζωτικής σημασίας και αίτημα χρόνων…ειδικά τώρα σε περιόδους που διανύουμε ακραίων καιρικών συνθηκών ..αντιμετωπίστε με σοβαρότητα το θέμα και μην προκαλείτε τη κοινή γνώμη με δελτία τύπου ..μεταθέτοντας την ευθύνη σας αλλού..


Προτρέπουμε την Δημ.Αρχή όταν ενταχθεί εκ του ασφαλούς το έργο και το ευχόμαστε πραγματικά ,να εκδώσει δελτίο τύπου και όχι να στρουθοκαμηλίζει…


Στη τελική, ο κόσμος θέλει να προστατευτεί ο τόπος του και να κοιμάται ήσυχος…
Τα δελτία τύπου δεν τον ενδιαφέρουν ειδικά όταν αναφέρονται στο ΘΑ..
Πράξεις θέλουμε όλοι.. από λόγια χορτάσαμε..


ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα λες Μαρία μου! Έχεις δίκιο!!!! Τα Θα είναι πριν τις Εκλογές!! Μετά μας τελειώσανε τα Θαθαθαθα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog