Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το δημοτικό κολυμβητήριο παίρνει το όνομα του Γιάννη Λαζαρίδη

- Advertisement -

Ο γνωστός αλλά και αγαπημένος Γιάννης Λαζαρίδης, που αφιέρωσε τη ζωή του στον Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου και συνεχίζει να δίνει την ζωή του στον αθλητισμό, ο ζωντανός θρύλος του τόπου μας, τιμάται από το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Το δημοτικό κολυμβητήριο θα φέρει πλέον το όνομά του!

Προς τιμήν του έχει θεσμοθετηθεί ήδη το Κύπελλο “Ιωάννης Λαζαρίδης” – Α.Ο. “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, μια μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση του Ποσειδώνα Λουτρακίου, προς τιμήν του ζωντανού θρύλου του αθλητισμού, του ιδρυτικού μέλους και συμβούλου του αθλητικού, του αγαπημένου σε όλους μας Γιάννη Λαζαρίδη, που φέτος θα διοργανωθεί για 3η χρονιά, ενώ αναμένονται όπως κάθε φορά πολλές συμμετοχές.

Μέσα από την πορεία των πενήντα και πλέον ετών, ο Γιάννης Λαζαρίδης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ήθους, ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς προσφοράς αποδεικνύοντας έμπρακτα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την αλληλεγγύη και τη στήριξη προς τον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

κ. Γιάννη Λαζαρίδη σας ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει στον τόπο μας!

Το θέμα έρχεται να ψηφιστεί γνωμοδοτικά στη δημοτική κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας και κατόπιν να ψηφιστεί στο δημοτικό συμβούλιο. Θεωρούμε ότι η απόφαση θα είναι ομόφωνη, αφού ο Γιάννης Λαζαρίδης έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην κοινωνία.

Μεγάλωσε πολλές γενεές παιδιών-αθλητών-αθλητριών, πολλές φορές με ιδίους πόρους μαζί με τον αείμνηστο Πρόεδρο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βλάση Φίλη.

Δείτε την πρόσκληση της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

9η-προσκληση
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog