Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Στην Κόρινθο την Πέμπτη 16/05 ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη στο Δημαρχείο της Κορίνθου

- Advertisement -

Την Κόρινθο θα επισκεφθεί το πρωί του Πέμπτης 16/5/2024 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη στο Δημαρχείο της Κορίνθου και θα ακολουθήσει σύντομη συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού και εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων (δεύτερος όροφος).

Στην συνέχεια στις 12:00 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ανδρουλάκη θα επισκεφθεί την αγορά της Κορίνθου για να συνομιλήσει με τους πολίτες.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κορίτσια, κορίτσια, ο Ανδρουλάτσης!! Όμως, προσέξτε! Μην του κολλάτε, αλά και μην του την πέφτετε και ποολύ, διότι ο τύπος ευκόλως τσαντίζεται, εκνευρίζεται, αγριεύει και θεριεύει και κατόπιν, σηκώνει ετούτη του, την απαλή, λεπτή, κομψή, μαλακή, τρυφερή, καθώς και βελούδινη χερούκλα του, και αλύπητα χτυπάει, κοπανάει, δέρνει & βαράει!!

  2. Καλησπερίζω τον Τάσο !!Βαζελακος ο προεδρος Ανδρουλατσης Τάσο μου !!Οπως και ο Αλέξης ο Τσιπρας !!Ο Κυριακος ολυμπιακακιας όμως 😜😜Τον ρώτησε το πρωί ο Οικονόμου στο Σκαι «αν ο Ολυμπιακός κατακτησει το κοφερεντς λιγκ «και ευτυχως ο Κουλης δεν έκανε δηλώσει συγκεκριμένα είπε «Θέλω να διαφυλάξω την αξιοπιστία μου «!,Εβαλε ο θεός το χέρι του ?Και μαλλον δεν θα πάει ουτε στο ματς μέχρι στιγμής !Εχω εξαντλήσει τις προβλεπτικής μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεων μου ,είπε για το F4 και οΣΦΠ και Παναθα !!Του έχει βγει το όνομα του Κυριακου και δεν μαζεύετε με τίποτα !Προχτες σε κάτι πιτσιρικια σε μια επίσκεψη τους ρώτησε αν θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα 😁😁😁Αντε γεια μας Τάσο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ 💪🟢⚪️🟢

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog