Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ξεχείλισε λόγω της έντονης βροχής το ρέμα των Ταξιαρχών στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ξεχείλισε λόγω της έντονης βροχόπτωσης το ρέμα των Ταξιαρχών στο Λουτράκι σήμερα το μεσημέρι, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος των φαναριών στο Avenue.

 

Εκείνη την ώρα ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κανάκης βρισκόταν στο δημαρχείο, στη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου και της αντιδημάρχου πολιτισμού με θέμα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και αποχώρησε εσπευσμένα!

Τεχνική Υπηρεσία και πολιτική προστασία σήμαναν συναγερμό, ενώ σε συννενόηση με την Τροχαία, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο στο ρεύμα προς το Λουτράκι. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δημοτικοί υπάλληλοι, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης και μηχανήματα έργου για να απομακρύνουν τα φερτά υλικά.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου έσπευσε και ο δήμαρχος κ. Γκιώνης στο σημείο. Ευτυχώς η αντίδραση των αρμοδίων και της Αστυνομίας ήταν άμεση και η ταλαιπωρία των οδηγών δεν διήρκησε πολύ και ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς!

 

Ο ορμητικός χείμαρρος μάλιστα πέρασε στην κυριολεξία μέσα από την επιχείρησή ξυλείας του Αντιπροέδρου της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Γιώργου Ρουμελιώτη, χωρίς ο ίδιος και το προσωπικό του να κινδυνεύσουν.

 

Ενα υπόγειο επίσης πλημμύρισε από τα νερά του χειμάρρου, κοντά στην Εκκλησία των Ταξιαρχών. Κλήση για άντληση των υδάτων έλαβε ο Σύλλογος Πυροπροστασίας δασών Λουτρακίου που έσπευσε στο σημείο με 1 όχημα του Συλλόγου με 2 Εθελοντές, χρησιμοποιώντας 2 αντλίες, μαζί με την Πυροσβεστική.

 

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα από τα 8 ρέματα που εχουν ενταχθεί στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που ήδη εκτελείται στο Λουτράκι.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τα λες καλά κανένα ρέμα δεν ξεχείλισε .πολύ απλά υπαρχει κατοικία πάνω στο ρέμα και το νερό εκτρέπεται στον δρόμο.πολυ απλά.

  2. Kάθε φορά που πιάνει μια μικρή καταιγίδα, έρχονται τα πάνω κάτω και μπλοκάρουν τα πάντα ελλείψει υποδομών. Έτσι καταντούμε συνεχώς θεατές στο ίδιο έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog