Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, στα νέα του γραφεία που στεγάζονται στη Λεωφόρο Αθηνών, έναντι του Δημοτικού Σταδίου.

 

Με ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Εργατικό Κέντρο.Τα μέλη του εργατικού κέντρου αντάλλαξαν ευχές και έστειλαν μηνύματα για υγεία και ευημερία στο σύνολο του εργατικού κόσμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι Σωματείων και αρκετοί εργαζόμενοι, στηρίζοντας το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό τους όργανο.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του π. Πέτρου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα:

«Με ιδιαίτερη χαρά, βρίσκομαι ανάμεσά σας σήμερα, γιατί είμαι και γω ένας συνάδελφός σας. Εύχομαι να είστε ενωμένοι και γεροί για να συνεχίσετε στους αγώνες σας. Διάβασα ότι χθες είχατε Γενική Συνέλευση. Αγαπημένοι, όπως πάντα θα πετύχετε τους στόχους σας. Πάντα σας διαβάζω στις προσευχές μου. Ολοι οι αγώνες είναι επιτυχημένοι αν υπάρχει ενότητα! Ο Θεός μαζί σας»

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου έκοψε την πίτα και τη μοίρασε στους συναδέλφους του. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Λουτρακίου.

 

Χ@ρα

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog