Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου κόβει την πίτα του

- Advertisement -

Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Λουτρακίου, κόβει την πρωτοχρωνιάτικη πίτα του, την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος»

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Αντε να κόψουμε και την πίτα του Ποσειδωνα που λέει ο λόγος !!Κερβερος ο τερμας της Παναθας 😁😁Πάει και το τίμιο κυπελο για την ομάδα του ΠΑΟΚ ,πάει και το πρωτάθλημα το τίμιο τώρα έχει μείνει μόνο η Ευρώπη 😁😁Αχ Ευρώπη εσυ μας μάρανες που έλεγε και ο Τζιμακος ο Πανουσης 😁Η Παναθα τώρα όπως και με εμάς το πήγε στα πέναλτι και πήρε και τον Κέρβερο στα πέναλτι !!Του Τερίμ παντως πρέπει να του πάρουν το δίπλωμα λόγο ηλικίας γιατί φτηνά την γλύτωσε χτες !!Η μονταρισμένη ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είχε να χάσει τίποτα είδε ότι ο Τούρκος το πήγαινε στο 0-0 το ματς και αν είχε λίγο τύχη ισως να κέρδιζε !Επειδη το είδα το ματς μέχρι το 85 λεπτό περίπου ήταν όπως το περιμενα !Ταμπουρι και ότι βγει !!Αυτα τα ολιγα και όπως είχε προβλέψει ο Σπορτ ντογκ του μπλογκ ο νικητής του οΣΦΠ -ΠΑΟ θα πήγαινε τελικό με τον Άρη !!Τωρα αν τον αφήσουν τον Άρη μπορεί να το πάρει και να αφήσει εκτός Ευρώπης τον τεταρτο της βαθμολογίας που θα είναι φυσικα ο ΠΑΟΚ !Αντε καλή μας μέρα

  2. Mε τους Ισραηλίτες δεν έχει καλή παράδοση ο πειραίας! Με τελευταία την εκκωφαντική 4άρα πέρσι μέσα στο εξοχικό. Οπότε θα δούμε νοστιμιές καλές!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog