Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: O Γ.Γκιώνης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για το ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιώργος Γκιώνης σήμερα στο δημαρχείο Κορίνθου, δίνοντας απαντήσεις για όσα διαδρματίστηκαν τελευταία αναφορικά με το ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ.
  • Δήλωσε ενοχλημένος από τη στάση του Νίκου Σταυρέλη, βρέθηκε προ εκπλήξεων

Εμπειρότατος δήμαρχος, με μεγάλη αυτοδιοικητική πορεία, σήμερα επέδειξε για μια ακόμα φορά, σύνεση, αυτοσυγκράτηση, ηπιότητα, όπως αρμόζει στον πρώτο πολίτη της πόλης! Δεν είναι τυχαία δήμαρχος 4 θητείες!

 

Απάντησε σε όλα τα θέματα και όσα ακούστηκαν από τον δήμαρχο Κορινθίων κ. Σταυρέλη, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

 

Δικαίωσε τον Τιμολέοντα Πιέτρη ! Ο δήμαρχος Κορινθίων στη συνέντευξη Τύπου δεν είπε την αλήθεια, όπως άλλωστε έχουμε ήδη γράψει, εκφράζοντας την αποψή μας, αντικειμενικά, άδολα και απερίσπαστα.

 

Ο Γιώργος Γκιώνης ανέφερε την πρότασή του, να μην ανοίξει θέμα αντιμισθιών. Δεν ενηερώθηκε ποτέ θεσμικά από το Νίκο Σταυρέλη και θεωρεί ότι τα θέματα του Δημόπρακτου, λύνονται θεσμικά με τους τρεις δημάρχους και όχι με δημοτικούς συμβούλους.

 

Έθεσε θέμα αντιθεσμικής συμπεριφοράς όταν τοποθετείς Πρόεδρο, δημοτικό συμβουλο και όχι έναν συνεργάτη σου δήμαρχο. Δεν έχω πρόβλημα να είναι ο ίδιος ο κ. Σταυρέλης! Παρόλα αυτά δέχθηκα την πρότασή του αν και ανενημέρωτος. Το έμαθα από τις ανακοινώσεις του δήμου Κορινθίων.

 

Δεν δικαιολογούνται αντιμισθίες διότι οι ώρες που δαπανούμε στο Δημόπρακτο είναι ελάχιστες. Τα θέματα είναι τεχνικά και οι αποφάσεις είναι πάντα σε συννενόηση των δημάρχων, θεσμικά! Δεν μπορώ να συζητώ για θέματα του δήμου με ένα σύμβουλο και όχι με το συνεργάτη του! Οι αποφάσεις είναι πολιτικές, πάντα ομόφωνες, ο καθένας για το δήμο του, τόνισε ο δήμαρχος Λουτρακίου!

 

Απηύθυνε μήνυμα ενότητας, δεν επιζητά δημόσια συγγνώμη για τους βαρύτατους χαρακτηρισμού στο πρόσωπό του, αλλά κάποια στιγμή θεωρεί ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις!

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης έκλεισε τη ΣΤ με τη δημοκρατικότερη δήλωση: «Ρωτήστε με ότι θέλετε, κάντε ότι ερωτήσεις θέλετε, όσο σκληρές κι αν είναι». Απάντησε σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, παραμένοντας στη θέση του για αρκετή ώρα, ακόμα και μετά το πέρας της Συνέντευξης.

ο δήμαρχος Λουτρακίου, δήλωσε ενοχλημένος από τη στάση του Νίκου Σταυρέλη, βρέθηκε προ εκπλήξεων

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Γκιώνη

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog