Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κόρινθο: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο με μηχανή. Ειδοποίησε ο ίδιος για το τροχαίο

- Advertisement -
  • Tροχαίο σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα στο ΔΕΛΤΑ Κορίνθου με νεκρό ένα 25χρονο μοτοσικλετιστή.
  • Προσπαθούσε να δώσει πληροφορίες για το που βρισκόταν αλλά μάταια

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με τη μηχανή του να βρεθεί στη γιορτή φίλου του.

Το νεαρό παιδί, είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και έχασε τον έλεγχο της μηχανής, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να εκσφενδονιστεί εκτός οδοστρώματος. Κατάφερε όμως να τηλεφωνήσει στους φίλους του και να τους ειδοποιήσει για το τροχαίο.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ με συγκεχυμένες πληροφορίες προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν για να τον μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παλικάρι μίλησε και με τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά δεν μπορούσε να τους κατατοπίσει για το ακριβές σημείο της πτώσης του, λέγοντάς τους πως βλέπει μεγάλο δρόμο με αυτοκίνητα.

Τελικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ εντόπισαν το νεαρό παιδί, κοντά στο Δέλτα Κορίνθου αλλά ήταν ήδη αργά. Το παλικάρι είχε καταλήξει…

Είναι το 2ο τροχαίο με μηχανή μέσα σε δύο 24ωρα, αφού ένας 20χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο Μπολάτι Κορινθίας με τη μηχανή του επίσης

 

Χ@ρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Το νεαρό παιδί, είχε καταναλώσει ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛ”… ε, και άρπαξε την μηχανή, τεσσεράμιση ώρα τα ξημερώματα, και οποίον πάρει ο χάρος… Και δυστυχώς “πήρε” τον ίδιο… Και εντάξει (με τα τόσα πολλά που διαβάζουνε & μαθαίνουνε, να γίνονται συνέχεια και καθημερινά, στους δρόμους – καρμανιόλες & σκοτώστρες, αυτής της χώρας), δεν βάζουνε που δεν βάζουνε μυαλό, αλλά ούτε επίσης και λυπούνται και τα νιάτα τους, αλλά και την ίδια τους ακόμη, τη ζωή τους – εκείνους πάλι, ήθελα να ‘ξερα, τους δύσμοιρους, χαροκαμένους και απαρηγόρητους (όπως είναι τώρα…) γονείς τους, δεν του σκέφτονται, δεν τους λογαριάζουν, δεν τους υπολογίζουν, μα και κυρίως, ούτε και αυτούς ακόμη, τους λυπούνται?? Κρίμα… Τασος

  2. Επειδή πολλά ακούγονται χωρίς διασταύρωση,ο νεαρός πρώην μαθητής μου ,δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ μιας και πήγαινε στο πάρτι.Τηλεφωνο δεν πήρε ο ίδιος αλλά τον πήρανε οι φίλοι του γιατί είχε αργήσει και απάντησε από την ενδοεπικοινωνια που είχε στο κράνος.
    Δυστυχώς οι διασώστες άργησαν και κατέληξε
    Κρίμα κι άδικο για ένα υπέροχο παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog