Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
Την Τετάρτη 08.02.24 πραγματοποιήθηκε στο Alkyon Resort Hotel & Spa η Γενική Συνέλευση της Corinthia Hotel Association καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!
Έγινε μια ανασκόπηση:
👉 Όλων των δράσεων της Ένωσης για το 2023 και η συμμετοχή στη Έκθεση Senniorgarden στην Σουηδία και στην “Φιλοξένια” στην Θεσσαλονίκη
👉 Παρουσιαστηκάν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων HyPro4ST Project & EDUCREAT στα οποία συμμετέχει η Ένωση ως Partner!
👉Την συμμετοχή της έκθεσης και τον συντονισμός του πάνελ “Αιεφόρες Πρακτικές στην Κορινθία” στην Έκθεση “Πελοπόννησος, Κόρινθος 2023” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας
👉 Έγινε αναφορά απο το μέλος μας Γιάννη Κόντη και Γραμματέα του Loutraki Tourism Organization, στην ουσιαστική συμβολή του Info Kiosk στον Ισθμό όπου φέτος το επισκέφτηκαν πάνω απο 100.000 τουρίστες οι οποίοι πληροφορήθηκαν για την Κορινθία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο!
👉 Έγινε παρουσίαση απο το μέλος μας Δάφνη Μαυρομάτη για το πολύ ενδιαφέρον app “Αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη: self-guided walking & driving tours by locals”
👉Έγινε επίσης αναφορά στον επιτυχημένο θεσμό Taste Of Loutraki – The Corinthian Food Festival, απο τον Γιάννη Κόντη.
👉Παρουσιάστηκαν απο το μέλος μας Έλενα Μαλακού τα αποτελέσματα της προσπάθειας που έγινε απο το Δίκτυο Προστασίας Ζήρειας – Ziria Protection Network για την μη τοποθέτηση αναμογεννητρίων στα Ζήρια και την θέτική έκβαση της!
👉Παρουσιάστηκε απο το μέλός μας Αλκιβιάδη Δρίτσα, ο Ορεινός Αγώνας Γερανείων που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 🏃🏃
👉Έγινε αναφορά στην Ημέρα Καρίερας που πραγματοποιήθηκε στις 08.02.24 απο το μέλος μας Stephen Poulitsis
👉Ενημερώθηκαν τα μέλη μας για τις δράσεις του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου απο τον Πρόεδρο του Οργανισμού Καθηγητή Μαρινάκο Κωσταντίνο!
Ευχαριστούμε πολύ τo μέλος μας Alkyon Resort Hotel & Spa για την φιλοξενεία του καθώς και το μέλος μας Πλειάδων Γη / Pliadon Gi για την προσφορά του στο φλουρί της πίτας μας!
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειχατε – αν δεν κανω λαθος περυσι – γραψει, για την επικειμενη κατασκευη & δημιουργια, ενος πολυτελους 5αστερου ξενοδοχειακου συγκροτηματος στο Λουτρακι, και συγκεκριμενα στην παραλια της Νερα’ι’δας, κοντα σχετικα, στο Πευκακι. Θελω να ρωτησω, “ως εργο”, σε τη φαση και σε τι σταδιο βρισκεται τωρα αυτο – εχει δηλαδη, ξεκινησει η κατασκευη και η ανεγερση του?? Ευχαριστω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog