Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτράκι: Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για το καρναβάλι και σύσταση επιτροπών

- Advertisement -
  • Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. ‘Επονται δύο συναντήσεις με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Μαυροματίδου για τις τελικές αποφάσεις, ενώ θα συσταθούν και δύο επιτροπές εκδηλώσεων.

 

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων, επιθυμούμε να σας προσκαλέσουμε εκ νέου, να παρευρεθείτε στις δύο (2) συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί:

 

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τοπικού Συμβουλίου, άνωθεν Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων &Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να διεξαχθεί μία συζήτηση σχετικά με τον τελικό προγραμματισμό των εκδηλώσεων της Αποκριάς , καθώς και να ορισθούν τα μέλη των παρακάτω δύο επιτροπών:

i. Επιτροπή Πολιτιστικών εκδηλώσεων και
ii. Επιτροπή μελών Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή των Προέδρων ή εκπρόσωπων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, Συλλόγων, Φορέων με πολιτιστική, αθλητική, κοινωνική, εκπαιδευτική και τουριστική δράση, καθώς και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας στη σημαντική αυτή συνάντηση.

Με τιμή,

Μαυροματίδου Θεώνη
Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού – Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςουαλλια🏆🏆Έχουμε τίποτα νεωτέρο από την καλλιτεχνική πλευρά του καρναβαλιού αγαπητό μας μπλογκ για να κλείσω εισητηριο να έρθω Λουτρακι !!Οταν λέω καλλιτεχνική λέω για το γκεστ σταρ τραγουδιστή ,τραγουδίστρια η τίποτα Σφηνος ,Σεφερλή κλπ !!Τωρα αν περιμενω μέχρι να αποφασίσουν σώθηκα 😜😜Το θέμα είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα να έρθω για Τσικνοπεμπτη ,η καθαρά Δευτερα για αυτο θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά 😜!!Αντε καλό μήνα σε όλους και όλες ΥΓ μου το εφαγες το σχόλιο με τον κουμπάρο Χαρά 😜😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog