Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοπή πίτας Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Κορινθίας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη Κορινθίας στο κοσμικό κέντρο ”Μεκριζής” στην Κόρινθο.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη-γνωστό τοις πάσι ότι κατάγεται από τον Αγιάννη-καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αναστάσιος Στέφης και τα μέλη Σοφία Ανδρέου και Γιάννη Σταμάτης.

Πρόσφατες αποδημήσεις εις κύριον Αγιαννιωτών,  ήταν η αιτία που δεν γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα, παρόλα αυτά η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητική.

Το έχουμε ξαναπεί, οι Αγιαννιώτες είναι η πιο άξια ”φυλή” της Κορινθίας, ευφυείς και φιλεργατικοί που όπου έχουν πάει, έχουν πετύχει στην ζωή τους. Δεν είναι τυχαίο που μια ολόκληρη περιοχή της Κορίνθου έχει πάρει το όνομα Αγιαννιώτικα.

Εντυπωσιάζει επίσης το γεγονός ότι ένα μικρό χωριό της ορεινής Κορινθίας έχει αυτή την στιγμή τρεις βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και είναι οι Μαριλένα Σούκουλη (Νέα Δημοκρατία-Κορινθία),Γιώργος Σταμάτης (Νέα Δημοκρατία-Επικρατείας)και Γιώργος Ρούντας (Νίκη-Λάρισα,η μητέρα του Παναγιώτα Κριεμπάρδη).

 

Το τραπέζι της εκδήλωσης  περιείχε όλα τα εδέσματα  καθώς και  ζωντανή μουσική με τον εξαίρετο κλαρινίστα Θοδωρή Δούρο και την ορχήστρα του και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Σούκουλη αλλά  και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση.

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και στους Αγιαννιώτες ιδιαίτερα!

mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog