Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Σε γνωστή ταβέρνα του Λουτρακίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης τους τίμησε με την παρουσία του, ενώ συζητήθηκαν αρκετά θέματα για την παιδεία σε πολύ καλό κλίμα με τα μέλη του Συλλόγου.

 

Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Θωμά!

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος μοίρασε πρωτοχρονιάτικες πίτες σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, τις οποίες έκοψαν ανά τμήμα και κέρδισαν όμορφα δώρα οι τυχεροί μαθητές, από τα καταστήματα της πόλης, τα οποία προσέφεραν οι καταστηματάρχες με αγάπη για τα παιδιά!

Καλή χρονιά σε όλους!

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Με ιδιαίτερη χαρά και διάθεση το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγκεντρώθηκε στον φιλόξενο χώρο της ταβέρνας “Πέτρινο” στο Λουτράκι όπου κατόπιν συνεστιασης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.Θερμα ευχαριστήρια στον δήμαρχο κο Γκιώνη ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του!Ο σύλλογος μας ενωμένος και γεμάτος διάθεση συνεχίζει το πολύτιμο έργο του και την νέα χρονια.Για την ιστορία, τυχερή του φλουριου ήταν το εκλεκτό μέλος του Δ.Σ. κα Θωμά Μαρία.Υγεια και τύχη σε όλες και όλους!Καλή χρονιά.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog