Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκοψε την πίτα του ο Ολυμπιακός Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου σε παραλιακή ταβέρνα στο Λουτράκι!

 

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 14 αγώνες. Ακολουθεί ο Πανερωστινιακός με 34 βαθμούς και ο ΑΣ Κόρινθος 2006 με 30 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

 

Η Διοίκηση φέτος προσδοκά την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία, αφού έχει επενδύσει σε πολύ καλό ρόστερ.

 

Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας, στη Λυκοποριά ενάντια στον 2ο Πανευρωστιανιακό, στις 3 το μεσημέρι.

 

Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Λουτρακίου θα ξεφύγει μπροστά 8 βαθμούς, παίρνοντας μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο ιστορικό σωματείο της πόλης !

 

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Από πίτα σε πίτα το μπλογκ για να μας έχουν τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!!Πιτα κόβει ο ΑΟΛ ,πίτα ο ΑΟΠ στην Περαχώρα ,πιτα οι Saints και ο Ολυμπιακός Λουτρακιου βεβαίως βεβαίως !!Και πολλά αλλά σωματεία και ομάδες σε διαφορά σπορ !!Παντως θέλω αν μπορέσει το μπλογκ να μας έχετε και τίποτα αποκλειστικά από την κοπή της πίτας της ΚΕΔ !!Των Ελλήνων διαιτητων !! Θα έχει ενδιαφέρον η κοπή της συγκεκριμένης πίτας ,ποιος θα είναι ο τυχερος ο διαιτητής τώρα που το πρωτάθλημα το τίμιο 😂😂😂😂😂😂θα βρει το «φλουρι » !Καπου πήρε το μάτι ότι γίνετε τώρα την εβδομάδα που ερχετε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω ημέρες ώρες κλπ !!Δεν βγαίνω μάνα μου 😜που να τα προλάβω όλα !!Αντε να τελειώσουν οι πιτες και τα φλουριά να μαζευτούν και η Χαρά με τον Μιχάλη και το συνεργείο του μπλογκ από τα μαγαζιά εδώ στα άδυτα του μπλογκ που λέω εγώ !!Εχει και ντέρμπι ΑΕΚ -ΠΑΟ σε λίγο sold out και αυτο 😜😜😜

  2. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Από φωτογραφίες που είδα στην κοπή της πίτας σε όλα τα σωματεία του Δήμου παρατήρησα κάτι. Δεν είδα βετεράνους των ομάδων στην εκδήλωση🤔. Σίγουρα θα υπάρχει λόγος που δεν είδαμε παλαιμάχους που έχουν γράψει την ιστορία των ομάδων!! Αν γνωρίζει κάποιος ή το μπλοκ ας με ενημερώσει. Τώρα που είπα για παλαιμάχους να πω για έναν ακόμη μεγάλο ποδοσφαιριστη που έφυγε χτες ο θρύλος ο Δαριβας. 98 ετών πάει και αυτός στο Πάνθεον μαζί με συμπαιχτες και αντιπάλους που έγραψε και αυτός την ιστορία της ομάδας του. Σας αφήνω τώρα γιατί θα επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο των Βαγγέλη να δούμε τι θα κάνουμε με τον Ζοσε τον Μουρινιο που είναι άνεργος μήπως τον βολεψουμε. Φόρεστ, ηΟλυμπιακο οι φίλοι στις ανάγκες φαίνονται!!

  3. Για τη Νότινχαμ Φόρεστ ή τη Ρίο Άβε θα έπαιρνε τον Μουρίνιο ο χονδρός. Είναι ποτέ δυνατόν να τον έφερνε να προπονήσει τον Λαμιώτη καρπαζοεισπράκτορα? Δε γίνονται αυτά ρε παίδες! Ευχόμαστε εδώ καληνύχτα και περαστικά!

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Με τον Μπουμπη ,τα φυστίκι α Αιγινης ,και τον παοκακια δεν σας είπα και δυο πραγματάκια για τα παιχνίδια του κυπέλου σήμερα !Μου κάνουν παρεμβολές και με βγάζουν από το προγραμα μου για προγνωστικά και ενημερώσει σας 😜Σήμερα από τα ματς ΟΣΦΠ -Παο και Άρης -ΑΕΚ θα βγει το ζευγάρι του τελικού για το 2024 !!Οπως είναι ετσι φτιαγμένα και γνωρίζοντας τους επόμενους αντιπάλους τα λέω !Ο νικητής του ντέρμπι σήμερα οποιος και να είναι θα βρει τον ΠΑΟΚ !οποιος και να είναι θα τον περάσει τον ΠΑΟΚ και θα περιμένει στον τελικό η τον ΑΡΗ η την Αεκαρα !!Τωρα που θα διαβάσετε το σχόλιο θα έχουν γίνει τα ματς !!Βλεπω να περνάει ο Ολυμπιακός και βλέπω και τον Άρη να την περνάει την ΑΕΚ !Αντε χρόνια πολλά και στους Αντωνηδες τον Τονι τον Αντονιο Μπαντερας

  5. O μεν Ολυμπιακός Λουτρακίου έκοψε την πίτα και μπράβο του, ο δε ολυμπιακός πειραιώς έκοψε την πρόκριση, κάτι καθ’όλα αναμενόμενο, προσδοκούμενο, αιτιολογημένο, αποδεκτό, κατανοητό, αλλά και σίγουρο, διότι άλλο ο εισπράκτωρ λεωφορείων και άλλο ο καρπαζοεισπράκτρωρ γηπέδων. Όμως κύριοι 2,3,4οι μην πανηγυρίζετε, γιατί σε 10-15 χρόνια η λιμανίσια ομάδα θα προταγωνιστήσει πάλι στον ιστορικό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως λέει και η ελληνική ταινία, κάθε λιμάνι και καημός. Πόσο δίκιο έχει. Και όπως θα έλεγε και ο αξέχαστος, διαπρεπής, όσο και εκλεκτός ηθοποιός Βασίλης Αυλωνίτης στον Μαρινάκη, ρε που πάμε, πού πάμε… Κι αυτός πόσο δίκιο θα είχε να το ρωτούσε…

  6. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Μου το έφαγε το σχόλιο η Χαρά και το γλίτωσες το κράξιμο εσυ που λες γιατί Μουρίνιο !!Παμε τώρα και στα ματσάκια τα χτεσινά !!Εγω θα πω μπράβο σε όσους τα έπιασαν στο στοίχημα τα ντέρμπι του κυπέλου !Θα πηρακκαι καλά μπικικίνια σίγουρα !!Ρε λες να το είχαν φτιάξει για το στοίχημα 😜😜Έπιασα τον Άρη εχασα τον θρύλο !!Τωρα θα προβλέψω το ζευγάρι του τελικού που θα είναι Άρης -Παναθηναϊκός !!Το ματσάκι στο Φάληρο δεν το είδα λόγο εργασίας όπως γίνετε με τα βραδινά ματς !!Ο Ολυμπιακός δεν τραβάει την συγκεκριμένη περίοδο και Ελπιζω να τραβήξει στα πλέι οφ με τους νέους παίχτες !!Τα ήθελε και τα επαθε θα πω εγώ !Ειχαμε στρωμενη ομάδα και παίχτες καλούς πριν δυο χρόνια και προπονητή που γνώριζε την ομάδα ,αλλά η ξερόλες «ολυμπιακαρες «προπονητές της κερκίδας και του διαδυκτιου τους βγάζανε παλτά και ειδαμε την εξέλιξη !!Ο Παναθηναϊκός τώρα και αυτός κουτσα στραβά και οσο αντέχουν θα πηγαίνει καλά !!Εχουμε δρόμο ακόμα και δεν θα πρέπει να κρίνουμε ουτε από αποτελέσματα ουτε από εμφανίσεις των ομάδων γενικά !!Εαν δεν πάει καλά έχουμε και τον Μουρίνιο !Μουρινιο μόνο σε έναν Ολυμπιακό μπορεί να έρθει φυσικα στην Ελλάδα !!Αντε γεια μας αν περάσει

  7. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Δεν μου απαντησε καμία ψυχή η το μπλογκ για την απορία μου για την απουσία παλαιμάχων στις πιτες και γενικά σε εκδηλώσεις των τοπικών ομάδων !!Ο Αντρεας ρώτησε και εμαθε και δεν θα σας πω τι μου είπαν !!Να πω ένα μπράβο σε δυο προσωπικούς μου φίλους και συγγενείς μου παλαιμαχους που είναι οι μόνοι που πάνε σε εκδηλώσεις τον Παρη τον Δαρκαδακη και τον Τάκη το Μπεκιαρη τον Μπεκ !!Αντε γεια μας

  8. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Βρε εσύ Χαρά θα με σκάσεις στο τέλος. Με πετσόκοβεις στα σχόλια που απαντάω στον φίλο σχολιαστή για τα ποδοσφαιρικά. Όπως και το παιδί κάνει την πλακί τσα του και μου κάνει και χασούρα για τον ολυμπιακό έτσι και εγώ γράφω κάτι πράγματα να τον πειράξω για την ομάδα του με την καλή έννοια χωρίς να γράφω κάτι που να δικαιολογεί το κόψιμο. Τώρα αν γράφω εκφράσεις όπως αμπαλος, φάπες και κόβουμε το σχόλιο γιατί δεν κόβεται και έκφρασης όπως καρπαζοεισπρακτωρα που λέει ο φίλος?? Δεν μαλώνω με το παιδί του απάντησα στην ειρωνεία και την πλάκα που κάνει και κόβονται τα σχόλια. Ευχαριστώ. Ξέρω όταν σχολιάζω τι είναι επικίνδυνο ας πούμε να κοπεί αλλά κόβονται σχόλια που δεν βλέπω το λόγο.

  9. Πρόβλημα ουδέν. Θα λάβεις μια συνολική απάντηση από τον εκπρόσωπό μας, τον αγαπητό φίλο τον Τάσο. Κάτσε, την ψήνω τώρα. Ψήνω και δίνω θα στην κάνει.

  10. (UPDATED). Εκπρόσωπος & επιτετραμμένος, Τάσος: Την έψησα λοιπόν στα κάρβουνα, και την αποστέλλω και δίνω ως έχει αυτή, (τραγανή & ξεροψημένη, ετούτη την απαντησούλα μου, δηλαδή): Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω τόσο εσένα αγαπητέ μου Αντρέα (καθότι “γαύρος” και Ολυμπιακός), όσο επίσης τον ίδιο μου, τον εαυτό (καθότι “βάζελος” και Παναθηναϊκός), καθώς ως γνωστόν, η αλήθεια, όσο επίσης και το δίκαιον και σωστόν, επιβάλεται, αλλά και θα πρέπει και να επισημαίνεται, και να υπερτονίζεται, και να ειπώνεται και να λέγεται όσο και αν μας ενοχλεί η όσο ακόμη καιδυσάρεστη η και πικρή κι αν είναι αυτή, βεβαίως και ασφαλώς. Για μένα λοιπόν, ο ΠΑΟΚ, έχει φέτος την μακράν καλύτερα, καθώς επίσης και πιο φορμαρισμένη Ομάδα (με κεφαλαίο μάλιστα, το γράμμα “Όμικρον”), της Ελλάδος! Μία μόνο, απόδειξη τούτου: Έχει μέχρις στιγμής, ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ (21) – 🎵ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ… 🎵 – διαφορετικούς σκόρερ(!), ο ένας καλύτερος από τον άλλον! Ξέρει που πατά, που βρίσκεται, αλλά και τι θέλει και αποζητά, μες στον αγωνιστικό χώρο και στο γήπεδο. Προσαρμόζεται, αλλά και προσηλώνεται, ακριβώς και απολύτως, εις τον στόχο: ασχολείται ΜΟΝΑΧΑ με το ποδόσφαιρο και ουχί με οτιδήποτε άλλο (όπως κάνουν – εν προκειμένω -… κάποιοι άλλοι, τοις πάσιν γνωστοί και μη εξεραιτέοι, δηλαδή – ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις και συνειδήσεις, άλλωστε δεν θίγουμε, εμείς), πέραν απ’ αυτό! Έχει μιά (υπέρ του δέοντος) οικονομικά δυνατή, καθώς και υγιέστατη διοίκηση, και μαζί, και έναν κορυφαίο προπονητή, τον Ρασβάν Λουτσέσκου δηλαδή, γεννημένο τροπαιούχο, αλλά και μαχόμενο πολεμιστή και νικητή! Ως συνήθως, προσπαθούν και επιχειρούν ετούτοι οι… γνωστοί – άγνωστοι (ανά το Πανελλήνιον) και με τις συνήθεις τους μεθοδεύσεις και πρακτικές, να τον υποσκάψουν, να τον υπονομεύσουν η και να του βάλουν και πολλές τρικλοποδιές! Τους λέμε, απλώς: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ! Ο “δικεφαλος αετός του βορρά” η – και αλλιώς – και “Πανθεσσαλονικιός Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών”, και δεν ‘τσιμπά” και δεν “μασά”, αλλά και απολύτως δικαιούται (τελικώς), να είναι αυτός, ο φετινός πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδος, της τρεχούσης αυτής, ποδοσφαιρικής σαιζόν!! Τασος

  11. To αποτελεσμα του χθεσινου ντερμπι ηταν δικαιο και συμφερον, γιατι κλεινει την ψαλιδα απο τον 4ο. 5-6 στραβοπατηματα των τριων πρωτοπορων θα δωσει το πρωταθλημα στον 4ο και θα το δουμε τον Μαη στσ σιγουρα που θα κανουμε λογαριασμο, γιατι και καλυτερο προπονητη εχει και καλυτερους φιλαθλους και καλυτερη εδρα που δεν περναει απο εκει καμια ομαδα Ελλαδας ή εξωτερικου.

  12. Να πούμε κιόλας εδώ πως ο Ραζβάν ανανέωσε στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2027, άρα αναμένονται ακόμη τουάχιστον 3 χρόνια γλεντιού και χαράς, ενώ τρόμος φυσικά γέμισε το αντίπαλο σωματείο μάρκας “μ’έκαψες”!!! Του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία μέσα και έξω από την έδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog