Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Με επιτυχία η συνάντηση Συλλόγων & Φορέων για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση συλλόγων & φορέων του δήμου κατόπιν προσκλήσεως της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας κ. Θεώνης Μαυροματίδου.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2023, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, με σκοπό των συντονισμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων, παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη,των Αντιδημάχων κ.κ. Τάσου Σακελλαρίου, Σάκη Παπαθανασίου, Θανάση Μουζάκη.

 

Η Αντιδήμαρχος Θεώνη Μαυροματίδου καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της, τονίζοντας ότι η προσπάθεια ανάδειξης του διευρυμένου δήμου, μέσω των εκδηλώσεων είναι μια συλλογική προσπάθεια, ενώ τόνισε ότι γνώμονα έχει το «εμείς» σε κάθε προσπάθεια και δράση.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, ενώ ζητήθηκε και από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη να συνδράμουν εθελοντές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το καρναβάλι, οι εκδηλώσεις και ότι καλό γίνεται στον τόπο μας, είναι υπόθεση όλων και γίνονται για το καλό όλων, δεν είναι για το καλό της δημοτικής αρχής. Οι συνδημότες μας και η κοινωνία απολαμβάνουν τα οφέλη μιας συλλογικής προσπάθειας που είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αποτέλεσμα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια η κ. Μαυροματίδου, ανακοίνωσε το σκαρίφημα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, με αποκορύφωμα το καρναβάλι του Λουτρακίου την τελευταία Κυριακή των Αποκρεών.

Με την έναρξη του Τριωδίου θα υπάρξουν εκδηλώσεις! Το καρναβάλι είναι η καλή μας διάθεση είπε η Αντιδήμαρχος. Να περάσουν καλά τα παιδιά μας, να περάσουμε καλά και όλοι εμείς!

 

Ενδεικτικά

25 Φλεβάρη-έναρξη Τριωδίου με άναμα φωτιάς, σουβλάκια, κρασί, συμμετοχή συλλόγων κλπ

10 Μαρτίου- Παιδικό πάρτυ στο ΚΕΠ με τη συμμετοχή Αθλητικών Συλλόγων και δρώμενα, ανιματέρ, ξυλοπόδαρους κλπ

16 Μαρτίου Παραδοσιακή συναυλία με τη συμμετοχή συλλόγων και παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων.

17 Μαρτίου Παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων-κάψιμο καρνάβαλου.

Καθαρά Δευτέρα – χορός της Τράτας πλατεία 25ης Μαρτίου.

 

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι  εξέθεσαν τις απόψεις, τις προτάσεις τους  και ακολούθησε επικοδομητικός διάλογος, ενώ θα πραγματοποιήσουν τις καθιερωμένες εκδηλώσεις και δράσεις τους, όπως ανέφερε ο καθένας εξ αυτών.

 

Θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση ώστε να συμπεριληφθούν οι προτάσεις, (που θα σταλούν γραπτά) ενώ ζητήθηκε από την κ. Μαυροματίδου η συμμετοχή των καταστημάτων (εμπορικών και εστίασης) και ανταποδοτικά η προβολή θα γίνει μέσα από το πρόγραμμα του δήμου, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα, μόλις επικαιροποιηθεί.

 

Χ@ra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog