Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Loutraki Thermal Spa Ένα Υπερσύγχρονο Κέντρο Υδροθεραπείας Και Χαλάρωσης Στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Το Loutraki Thermal Spa είναι ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο υδροθεραπευτήριο, περίπου 5.000 τ.μ., που χρησιμοποιεί το φημισμένο, από την αρχαιότητα, Ιαματικό Νερό Πηγής Λουτρακίου.

Το Ιαματικό Νερό αναβλύζει, από τα πανάρχαια χρόνια, από βράχο που βρίσκεται εντός του κτιρίου της Δημοτικής Ιαματικής Πηγής και απέχει 300 μ. από το υδροθεραπευτήριο.

 

Το Loutraki Thermal Spa βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου, μιας παραθαλάσσιας λουτρόπολης στον Κορινθιακό Κόλπο, έδρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Ν. Κορινθίας, στην Πελοπόννησο, σε απόσταση μόλις 80 km από την Αθήνα.

 

Στο Loutraki Thermal Spa θα έρθετε για : λουτροθεραπείες και υδρομασάζ, που βοηθούν στην υγεία και προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση, μασάζ σώματος, θεραπείες σώματος – προσώπου, λασποθεραπεία, σοκολατοθεραπεία, σάουνα, ατμόλουτρα (χαμάμ), aqua aerobic.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιαματικού Νερού Πηγής Λουτρακίου είναι :

Υπόθερμα, Χλωριονατριούχα, Ολιγομεταλλικά, ασθενώς Αλκαλικά με Ph 7,2-7,3, Υποτονικά, Ραδιούχα, με θερμοκρασία από 30,5-32ο C.

Οι λουτροθεραπείες – υδρομασάζ γίνονται σε δυο εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες Ιαματικού Νερού, με καταρράκτες και υποβρύχια jet υδρομαλάξεων, σε μία εξωτερική πισίνα Ιαματικού Νερού, με καταρράκτες και υδάτινο μανιτάρι και σε ατομικές καμπίνες με μπανιέρες (μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες).

Η θερμοκρασία του νερού στις πισίνες κυμαίνεται από 31-32 ο C (όλο το χρόνο).

 

Εξωτερική Πισίνα Ιαματικού Νερού

Το υδροθεραπευτήριο διαθέτει επίσης και εσωτερική πισίνα ψυχρού νερού για μετατραυματικές αποκαταστάσεις.

 

Πισίνα Υδρομασάζ Ιαματικού Νερού

Οι λασποθεραπείες – θεραπείες σώματος γίνονται με Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, λάσπη από την Νεκρά θάλασσα και έλαια, για που προσφέρουν ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

 

Το μασάζ σώματος, για άντρες, γυναίκες ή ζευγάρια, γίνεται με ζεστό κερί και μαλάξεις από έναν θεραπευτή ή από δυο θεραπευτές, ταυτόχρονα, οι οποίοι εφαρμόζουν συντονισμένες κινήσεις μάλαξης για περισσότερη ευεξία (4 χέρια). Προτείνεται μετά από μια χαλαρωτική λουτροθεραπεία, για ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, σύσφιξη, κυτταρίτιδα κλπ.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog