Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Σε στάσεις εργασίας προχωράει η ΟΛΜΕ από σήμερα έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

- Advertisement -
  • Στην πρώτη της κινητοποίηση για το 2024 προχωρά η ΟΛΜΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως:

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-2-2023), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 8/1 έως και Τετάρτη 31/1/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ)».

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παίρνουν τόσα λεφτά για μερικές ώρες διδασκαλίας εβδομαδιαίως και θέλουν κι άλλα?! Ντροπή πια. Λες και προσφέρουν έργο. Ας δουν πόσα και πόσα παιδιά έμειναν αγράμματα, έφυγαν μετανάστες, ζουν σε ένα shoebox και περιμένουν τις εκπτώσεις του primark για να πάρουν ένα μακό από τα καλάθια. Να κοιτούν και τι προσφέρουν πριν μάθουν να ζητούν.

  2. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆πάλι χαλάς ένα σοβαρό άρθρο για να πεις βλακειες. Αφού την βρίσκεις έτσι συνέχισε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε

  3. Πρέπει να προσέχει κανένας και τα κόμματα που βάζει, για να μην παρεξηγηθεί ο “μακρυά από μας”. Καλά λέω εγώ πως με τα ρούχα του τρώγεται, ποιος ξέρει τι τον πείραξε πάλι, λες και οι δασκάλοι τα κάνουν όλα τέλεια και κόπτονται για τα παιδιά μας.

  4. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Αντε τρίτη και βαμβακερή το σχόλιο. Το ένα μάλλον κόπηκε το δεύτερο δεν ξέρω 🙄Βρε εσύ “Νιτσα” μου ο άλλος τρώγετε με τα μακό του primark γιατί μου βάζεις τις φωνές 😃😃Του έκανα ακόμα μια φορά παρατήρηση να μην χαλάει τα άρθρα με τις βλακειες που γράφει στα περισσότερα άρθρα. Να σε ρωτήσω ρε εσύ “Νιτσα” να μου εξηγήσεις κάτι που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο 1543 που λες γράφει ότι μένω σε shoebox, τρωωfis and chips και ψωνίζω από το primark. Τον έχω ρωτήσει άπειρες φορές γιατί τα γράφει αυτά τα υποθετικά σχόλια για εμένα. Αυτός Νιτσα “δεν μου κάνει πλάκα και χασούρα για τον ολυμπιακό όπως κάποιος άλλος ούτε ειρωνικό μπορείς να το πεις αλλά με πρόθεση που δείχνει κακία, βγάζει χολή να το πω αλλιώς αλλά κυρίως να με εκνευρίζει να γράφω με τον γνωστό μου τρόπο και να βρίσκετε η” Νιτσα “και κάτι άλλα άτομα εδώ μέσα να λενε τρώγεται με τα ρούχα του ο Αντρέας μαλώνει με τον κόσμο ο Αντρέας και γενικά να με παρουσίαζει με κάτι που δεν είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις και εσύ “Νιτσα” η κάποιος άλλος γιατί να γράφει κάποιος για τον τρόπο ζωής ας πούμε για κάποιον που μένει στο εξωτερικό, γιατί να ενδιαφέρει τους φίλους σχολιαστές τι τρώει και τι ψωνίζει ο Ανδρέας και ο κάθε Αντρέας. Δυστυχώς τον καλύπτει και αυτόν η ανωνυμία που το μπλοκ εδώ τους δίνει την δυνατότητα να γράφουν. Αν θέλεις “Νιτσα” μου απαντάς μήπως εσύ γνωρίζεις κάτι ή βγάζεις άκρη. Να ζητήσω συγνώμη για το κατεβατό στην Χαρά και ελπίζω να περάσει το τρίτο κατά σειρά σχόλιο μου. Προσπαθώ με τον ήπιο τρόπο να εξηγήσω κάτι θέματα εδώ μέσα γιατί ούτε με το καλό ούτε με το κακό γίνετε κάτι. Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog