Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πάτρα: Νοσηλευτής κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ασθενούς

- Advertisement -

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε στην Πάτρα και αφορά νοσηλευτή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν αρχικά τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση για βιασμό σε βάρος του νοσηλευτή με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη και σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποτίθεται πως πληρώνεται για να σώζει ζωές ο αλήτης και να βοηθάει συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Τέτοια παράσιτα δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας. Εξορία στο Βίτσι ή στο Διαβολίτσι να σπάει πέτρες.

  2. Παρασιτούν τέτοιοι άνθρωποι εις βαρος του κοινωνικου συνολου. Ειναι απανθρωποι κανονικα και με τη βουλα, γιαυτο αν δεν τους αρεσει να ζουν αρμονικα με συνανθρωπους μας, ας πανε να ζησουν ερημιτες κι απομονωμενοι σε κανα χαϊντάριον, μακρυα και απο τη φυση.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Για μαζευτητε θα απαγειλω !!Δεν βλέπω να έχουμε καλή χρόνια εδώ αστα άδυτα του loutrakiblog !!Βλεπω πολλούς να μην βάζουν μυαλό και να συνεχίζουν να λένε πολλά και διαφορά !!Η πλακίτσα ,χασουρα ,το πείραγμα δεχτώ και μπορώ να το αντιμετοπισω και να συμμετέχω πάντα σε λογικα πλαίσια και να μην μας κόβει και η Χαρά !!Υπαρχουν όμως και κανα δυο τρεις που δεν το πάνε στην πλάκα για την μπαλα η κάτι άλλο αλλά βγάζουν τα εσώψυχα τους στην κυριολεξία προς εμένα χωρίς να υπάρχει λόγος !!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος τόσο κακιά !!Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να προσπαθούν να με προκαλούν να τους απαντάω και να βγάζω εδώ μέσα ότι είμαι ένα πρόσωπο που μαλώνει που τα βάζει με τον κόσμο !!Ποιον κόσμο ?Τον κάθε ανώνυμο ??Με την καλύψει της ανωνυμίας τα λένε και τα γράφουν !!Και στον φίλο τον Τάσο τα ίδια !Και γενικά στους επώνυμους !!Να τους παρακαλέσω Λοιπον όλους αυτούς να περιοριστούν σε άλλους και να μην μας βάζουν στην διαδικασία να γινόμαστε κακοί γιατί και να θέλω να σας απαντήσω η καλύτερα να σας ζητήσω το λόγο θα φέρνω και την Χαρά σε δύσκολη θέση και δεν θα περνάει το σχόλιο !Αυτα τα σχόλια δυστυχως θέλει να σας απαντήσω στο ίδιο ύφος στην ίδια κακιά με την δίκη σας και επειδη ο Αντρεας δεν είναι κακος άνθρωπος γράφω με θυμό !Ελπιζω να το περάσει η Χαρά κυρίως να το δουν μηπως και γίνει κάτι αλλά δεν το βλέπω !Εγω ότι ειχα να πω το είπα και να προσπαθω να μην απαντάω δύσκολο γιατί το άτομο αυτο είναι θρασύδειλο και ψυχολογικά άρρωστο και κυρίως πολλοί προσεχτικοί στο πως θα γράψουν κάτι αλλά το VAR του Αντρέα τα βλέπει διότι είναι επι προσωπικού και οι υπόλοιποι και η Χαρά δεν τα πιάνουν !Ευχαριστω Χαρά για την δημοσίευση κυρίως για το καλό του μπλογκ !?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog