Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δωρεά του Sportcamp και του Σπύρου Καραβούλη στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος Sportcamp AE και προσωπικά ο Πρόεδρος της εταιρείας, δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

Ισως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν διότι ο Πρόεδρος του Sportcamp, δεν επιθυμεί να δημοσιοποιεί κάθε φορά την κοινωνική προσφορά της ευαιρείας.

 

Αυτή τη φορά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, απέστειλε αίτημα για την τοποθέτηση ρολών σκίασης στις αίθουσες του Γυμνασίου και αντικατάσταση των παλαιών κουρτινών, το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Καραβούλη.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

 

Αναλυτικά

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, σας γνωρίζω ότι μετά από σχεδιασμό προχωρήσαμε στην αγορά-παραλαβή ρολών σκίασης, τα οποία θα καλύψουν όλα τα μεγάλα παράθυρα του κτιρίου της πρώτης και θα αντικαταστήσουν τις αντιαισθητικές και μη πρακτικές πολλές φορές κουρτίνες.

Θερμά ευχαριστήρια στην εταιρεία Sport Camp και προσωπικά στον κύριο Σπύρο Καραβούλη που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και ανέλαβε την χορηγία τους.

Κωνσταντίνος Μίχας

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που θα πω μακάρι να είχαμε πολλούς σαν τον Σπύρο. Καμία δεκαριά. Κοινωνικό, αθλητικό, διαφημιστικο, έργο ο Σπύρος το Soortcamp έχουν το Λουτράκι. Τα έχω γράψει πολλές φορές μην γράφω τα ίδια και γίνομαι κουραστικός. ΜΠΡΆΒΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog