Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Δεν θα με «αποστρατεύσει» κανείς

- Advertisement -
  • Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κα Μαρία Πωτοπαππά, παραχώρησε  συνέντευξη  πριν λίγο στον Δημήτρη Αικατερίνη και στη ραδιοφωνική εκπομπή «Περί ανέμων και υδάτων».

 

Σε ερώτημα του Δ.Αικατερίνη αν αποσυρθεί από την πολιτική, μετά την ήττα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, η Μαρία Πρωτοπαππά απάντησε ξεκάθαρα βάζοντας τελεία σε μια έντονη φημολογία.

 

«Δεν θα με αποστρατεύσει κανείς. Θα είμαι εδώ και θα δίνω αγώνες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για τους δημότες μου. Δεν υπάρχουν δαχτυλίδια, όσο μπορώ και έχω υγεία θα είμαι παρούσα…»

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aσφαλώς και είναι δικαίωμά σας, ασφαλώς και δεν υποχρεούσθε να υποχωρίσετε στις επιθυμίες κάποιων περί αποστρατεύσεψς σας. Μείνετε με ένα δόντι, αλλά πολύ δυνατό, για να συνεχίσετε τους αγώνες σας σε όσα πια δημοτικά συμβούλια επιλέξετε να παρίστασθε.

  2. Θα δίνει, λέει, αγώνες για τους δημότες της η κυρία πρωτοπαππά, ξεχνώντας πάντως πως τους απαξιεί πλήρως κατά τις μεγάλες θεησκευτικές και εθνικές εορτές, μη καταδεχόμενη να εκφράσει ευχές. Τους θεωρεί υπαίτιους των εκλογικών πανωλεθριών της που δεν την ψήφισαν, χωρίς να κατανοεί πως η ιδία φέρει την αποκλειστική ευθύνη με τα πολιτικά της ατοπήματα και τη μηδενιστική αντιπολιτευτική της γραμμή..

  3. Μαρία με δεύτερη συνεχόμενη ήττα και ύστερα από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, πας σπίτι σου .
    Εκτός αν θέλεις να ξανά βγάλεις δήμαρχο
    και το 2028 τον Γκιώνη επομένως κάτσε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog