Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Με ψήφο Σταυρέλη όλες οι αποφάσεις για την δημοτική αγορά (BINTEO)

- Advertisement -
  •  Πνευματικός: Μπλόκαρε την διαδικασία δημοπρασία το 2019 , το ξεχνάει;  

Η αλήθεια είναι πως η δημοτική αγορά της Κορίνθου είναι ένα πρόσφορο εκλογικό θέμα. Η δημοτική αρχή έχει ήδη δηλώσει πως η αναδιαμόρφωση και αξιοποίηση εντάσσεται στον σχεδιασμό του Open mall ωστόσο η παραφιλολογία συνεχίζεται!

 

Ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός ο οποίος είχε εκκινήσει τις διαδικασίες είχε λάβει όλες τις αποφάσεις και ήταν έτοιμος να υλοποιήσει, ωστόσο στο τέλος της θητείας του χάνοντας λόγω της απόσχισης ων στελεχών Σταυρέλη την πλειοψηφία, βρέθηκε μετέωρος στο συγκεκριμένο θέμα,  καταγγέλλει σήμερα τον υποψήφιο Δήμαρχο πως ήταν εκείνος που έβαλε τότε το ανάχωμα! 

 

Οι δηλώσεις του Αλέκου Πνευματικού γίνονται αφορμή των δηλώσεων Σταυρέλη πως οι δυο δημοτικές αρχές είναι υπεύθυνες για την σημερινή εικόνα της δημοτικής αγοράς, βέβαια δεν αναφέρει πως και ο ίδιος ήταν μέλος στην μια από τις δυο αυτές δημοτικές αρχές. 

 

 

“Όλες οι αποφάσεις για την δημοτική αγορά έχουν την ψήφο του κ.Σταυρέλη, για όλο το διάστημα που ήμουν δήμαρχος’ αναφέρει ο Αλέκος Πνευματικός και συνεχίζει:

 

Θα του θυμίσω όμως το κυριότερο ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2019 είχαμε μια άγονη δημοπρασία. Η επόμενη όταν έμαθαν οτι δεν θα είναι άγονη από τον Κορίνθιο επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφερόταν να κατασκευάσει την αγορά και να την νοικιάσει για ένα διάστημα, τότε τι έκανε;

 

Μάζεψε υπογραφές και έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και αυτή η δημοπρασία δεν έγινε ποτέ! Και η δημοτική αγορά ποτέ δεν ανακαινίστηκε όπως θα έπρεπε!

 

Ο δήμος έχει πληγωθεί αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιοι να ξέρουν ότι δεν ξεχνιόνται όσα γίνονται.

 

Όσα έγιναν στην δημοτική αγορά έγιναν με μεγάλη πλειοψηφία και σε κάθε περίπτωση με την ψήφο τους των πρώην στελεχών του συνδυασμού μου, αλλά στο τέλος δυστυχώς σταμάτησαν το έργο και το έργο έχει και την δική τους υπογραφή στο σταμάτημα, να μην προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω και να κάνει ότι έχει βγει από παρθενογέννεση!”

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog