Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ισχυρή εντολή ζητά ο Τατούλης! «Δειλοί και παραδόπιστοι» οι σύμβουλοι που εγκατέλειψαν το Νίκα με… ένα νεύμα!  

- Advertisement -
  • Ισχυρή εντολή 1ης Κυριακής ζήτησε ο Τατούλης και κατονόμασε την «παράγκα» Σαμαρά!
  • «Δειλοί και παραδόπιστοι» οι σύμβουλοι που εγκατέλειψαν το Νίκα με… ένα νεύμα!

**Tρίπολη 5-10-2023

 

Σαφές μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες: Μπίζνες με τα λεφτά τις Πελοποννήσου δεν θα κάνει κανείς! Πάτσηδες στην Πελοπόννησο, δεν θα υπάρξουν!

 

Ισχυρός, κραταιός, ανεπηρέαστος από τον χρόνο, με ορμή και θέρμη σαν να ήταν η πρώτη φορά,  ο περιφερειάρχης που η Πελοπόννησος έχει ανάγκη, ως ένας γνήσιος Πελοποννήσιος, όπως ακριβώς είναι, αλλά και απόλυτα αληθινός, με αλήθειες που έσπασαν κόκκαλα,  εμφανίστηκε χθες ο Πέτρος Τατούλης στην κεντρική του ομιλία από την καρδιά της Πελοποννήσου, την Τρίπολη.   Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε  για την «δική μας μυθική Πελοπόννησο» και την διάλυση του μύθου τα παράγκας ,σε μια συγκέντρωση που έδειξε την δύναμή του !

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε για όσους επενδύουν στην δική του παράταξη σημειώνοντας «εμείς είμαστε οι πολλοί, εμείς είμαστε οι ισχυροί, η νίκη είναι δική σας, είναι της Πελοποννήσου είπε ο Πέτρος μιλώντας για φίλους και συμπατριώτες!»  

 

 

Μίλησε για την ιδιαιτερότητα στην σχέση τους, «δεν έχουμε χαθεί ο ένας από τον άλλον γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα, έχουμε ζήσει χαρές και λύπες, και εσείς με αποκαλείτε Πέτρο. Ξέρω και το πιο απομακρυσμένο χωριό μας, γιατί έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο εξαιρετικά προικισμένο! Είμαστε άνθρωποι ανθεκτικοί και σχέσεις ισχυρές. Αυτή είναι και η δική μας σχέση! Ισχυρή, διαρκής, ισότιμη!»

 

«Πάντα ήμουν παρών» είπε καταχειροκροτούμενος και συνέχισε: «Με ισχυρή εντολή αλλά και τότε στις ιδιαίτερες συγκυρίες της περασμένης αναμέτρησης που οδήγησαν τη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ σε άλλη θέση. Σας τιμήσαμε! Είμασταν εδώ παρόντες για 4 χρόνια!»

 

Ο Πέτρος Τατούλης προχώρησε σε σύγκριση, σε αντιπαραβολή καταλογίζοντας στον αντίπαλό του επιθυμία εξουσίας αλλά και μπίζνες!   

 

 

«Δεν είμαστε εδώ για την εξουσία, δεν είμαι εδώ ως μπροστινός κάποιων που θέλουν να κάνουν μπίζνες, είμαι εδώ ως αυτός που γνωρίζετε! Ξεκίνησα ως ακάματος γιατρός αφοσιωμένος μόνο στον άνθρωπο και συνέχισα ως πολιτικός ταγμένος στην Πελοπόννησο, σε όλους εσάς!» 

 

 

Ο Πέτρος Τατούλης ζήτησε ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή και καταδίκασε απερίφραστα το σύστημα Αντώνη Σαμαρά, το σύστημα που θέλει να εγκαταστήσει έναν υπάλληλο στην θέση του Περιφερειάρχη!  

 

 

«Δεν θέλετε υπάλληλο για βουλευτή και δήμαρχο και δεν σκεφτήκατε πως θα σας έφερναν υπάλληλο για περιφερειάρχη. Είμαι σίγουρος ότι δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι εδώ κάνει κουμάντο κάποιος άλλος. Η Πελοπόννησος κληρώθηκε ως άτυχος λαχνός, βορά σε μια πολιτική παράγκα, το ομολόγησε πρώτος ο Νίκας μιλώντας για την  πολιτική του εξόντωση μιλώντας για το σύστημα που θεωρεί ότι μας εξόντωσε και επιχειρεί να εγκαταστήσει εδώ έναν δικό του υπάλληλο. Αυτό το σύστημα Αντώνη Σαμαρά ήρθε η ώρα να πάψει να καπηλεύεται την πολιτική μας μεγαλοψυχία και τον βαθύ σεβασμό που τρέφουμε σε πρόσωπα θεσμικά . Μας προσβάλει αυτό το σύστημα και το λέω στους Μεσσήνιους. Αναδείχτηκαν σπουδαίοι πολιτικοί , επιχειρηματίες, άνθρωποι τεχνών γραμμάτων, πνεύματος από την Μεσσηνία. Δεν αξίζουν σ εσάς Μεσσήνιοι, κομματάρχες και παράγκες.  Ελάτε μαζί μου ως περήφανοι Πελοποννήσιοι!»  

 

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για ανοιχτά γραφεία, για έργο χωρίς ταξίματα και ανταλλάγματα. Μίλησε για συμφέροντα και δουλειές που θέλουν κάποιοι να κάνουν στην Πελοπόννησο και διεμήνυσε πως θα συνεργαστεί ΚΑΙ με αυτήν την κυβέρνηση κρατώντας ψηλά τον θεσμό της Περιφέρειας.

 

 

Εκθείασε τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, τους βετεράνους αλλά και τους νέους, συνδυασμό τον οποίον παρουσίασε καταχειροκροτούμενος. «Αυτή η ισχυρή ομάδα είναι η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και είμαι υπερήφανος γι αυτήν! Ο αγώνας μας είναι κερδισμένος γιατί οι αρχές και οι αξίες μας είναι ψηλά! Δεν είμαστε «εντολή» δεν είμαστε προϊόν συμφωνίας, δεν είμαστε αλισβερίσι! Είμαστε ομάδα νίκης και προσφοράς!» κατέληξε.

 

Ο Πέτρος Τατούλης υπήρξε σφοδρός! Σφοδρός στο λόγο του για εκείνους που επιχειρούν να τοποθετήσουν ξανά έναν περιφερειάρχη αλλά και για εκείνους που εγκατέλειψαν άρον – άρον, με ένα νεύμα λακίσανε, είπε, τον σημερινό περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα! Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ μίλησε για πολιτική ιδιοτέλειας και δουλικότητας ενώ σημείωσε πως ουδείς πήρε την ευθύνη για την εγκατάσταση Νίκα στην Πελοπόννησο και τα αποτελέσματά της!

 

 

«Είπαν δεν θέλαν πολιτικό, δεν θέλαν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης αλλά τεχνοκράτη, όπως είπε ο κ Νίκας έψαχναν τον άνθρωπο για να κάνουν μπίζνες, δεν είναι άποψη δική μας αλλά του συστήματος ,δική τους!

 

 

Είναι σαφές γιατί ήρθαν το ομολογούν οι ίδιοι, το είπε ο κ.Βορίδης προσβάλοντας σας, ομολογώντας το εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί ψάχνουν για έναν υπάλληλο περιφερειάρχη , με κοινή γραμμή με την κυβέρνηση για την αξιοποίηση των χρημάτων του ταμείου ανάκαμψης, το είχε πει και ο κΝίκας ! Μπίζνες με τα λεφτά τις Πελοποννήσου δεν θα κάνει κανείς! Καλέσαμε να απαντήσει τον εκλεκτό του κΣαμαρά και εκείνος με γενικόλογες θέσεις και αφορισμούς έκανε πιο βαριές τις σκιές της αδιαφάνειας και των περίεργων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων! Πάτσηδες στην Πελοπόννησο, δεν θα υπάρξουν! 

 

 

Εμείς, αυτές τις σκιές τις αφήνουμε στο σκοτάδι. Η Πελοπόννησος κυβερνιέται στο φως! Κι αυτή είναι η απάντηση σε αυτούς! 

 

 

Και αναφέρομαι κυρίως στους ανθρώπους του απερχόμενου περιφερειάρχη του Παναγιώτη Νίκα που λακίσανε με το πρώτο νεύμα! Και λέω λακίσανε γιατί έτσι λένε στα χωριά μας τους δειλούς και τους παραδόπιστους ,αυτούς που καμώνονται το νέο γιατί στοιχίζονται λένε πίσω από κάποιον που είναι πιο νέος από μένα και θα φέρει την αλλαγή που οι ίδιοι και ο πολιτικός τους προσταγμένος δεν κατάφεραν. Για την επιλογή του κΝίκα δεν πήρε κανείς την ευθύνη. Ποιος τον έφερε και τον εγκατέστησε στην Πελοπόννησο ;αυτός δεν έχει ευθύνη;

 

 

Αυτοί είναι το πιο παλιό! Και μιλώ για την πολιτική τους συμπεριφορά που μυρίζει ιδιοτέλεια και δουλικότητα και ανήκει στον πιο βαθύ χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί που οριστικά θα την βάλουμε όλοι εμείς! 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την επαύριον των αυτοδιοικητικών εκλογών, η τριπλέτα θα είναι: Τατούλης περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Νανόπουλος δήμαρχος Κορίνθου και Γκιώνης δήμαρχος Λουτρακίου! Τελεία και παύλα, αλλά και σ’ όποιον αρέσει! Τασος

  2. Για να παραφράσω αυτήν μας την σοφή ρήση (ολίγον τις), θα αναφέρω, θα επισημάνω, καθώς και θα πω, ότι ως γνωστόν “την… πτώχεια εμίσησαν πολλοί, ετούτο όμως το χρήμα, ΟΥΔΕΙΣ”! ΥΓ: Εδώ θα μου πεις, πως ο,τι πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια, επρόδωσαν και εν συνεχεία εσταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, για εκείνα τα περιώνυμα “τριάκοντα αργύρια”, εις τον Υφαντή, συγγνώμη εις τον Νίκα (ήθελα να πω), αυτοί οι σύγχρονοι Ιούδες Ισκαριώτες, θα “κόλλαγαν” η ακόμη και θα του καθόντουσαν πιστοί, αφοσιωμένοι, με “θρησκευτική ευλάβεια” και φρόνιμα?! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog