Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο Κοσμάς Θεμέλιος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Δημήτρη Κουτσούλη

- Advertisement -

Ο Κοσμάς Θεμέλιος, κάτοικος Περαχώρας Λουτρακίου, είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κουτσούλη, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου – Περαχώρας, ενεργός πολίτης και καλός οικογενειάρχης. Παλεύει για ένα καλύτερο τόπο!

 

Ο ίδιος αναφέρει για την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές!

 

Η μακρόχρονη Επαγγελματική και Κοινωνική μου εμπειρία που περιγράφεται συνοπτικά στο Βιογραφικό μου, επισημαίνει την Τεχνογνωσία, Εμπειρία και τον υψηλό βαθμό αφοσίωσης σε ότι μου ανατίθεται.

Φιλοδοξώ , με την ίδια αποτελεσματικότητα που φέραμε την CosmΟΤΕ στην πρώτη θέση στην αγορά των κινητών επικοινωνιών, εφαρμόζοντας τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του οποίου είχα την ευθύνη, το ίδιο να πράξουμε και για την περιφέρειά μας με επικεφαλή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη , και να την φέρουμε στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης , απο τις τελευταίες θέσεις που βρίσκεται σήμερα (θέση 215) , μεταξύ των 230 συνολικά ευρωπαϊκών περιφερειών.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κοσμάς Θεμέλιος γεννήθηκε στο Νεστόριο Καστοριάς, ένα Ακριτικό Χωριό που και σήμερα φυλάει Θερμοπύλες, μεγάλωσε στο Λουτράκι και ζει μόνιμα στην Περαχώρα. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Καραλή-Θεμέλιου, έχουν δυο παιδιά & δυο εγγονούς.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάσθηκε κυρίως στον ΟΤΕ σε Σημαντικές Θέσεις Ευθύνης.

Είναι Οικονομολόγος, Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εκλεγμένος στη Σ.τ.Α. του Ο.Ε.Ε. 1990-1994

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 2002 – 2006ως Διευθυντής Ρυθμιστικών Εμπορικών και Χρηματοοικονομικών Θεμάτων εκτός των άλλων υποχρεώσεων συμμετείχε σε πάνω από 300 Συναντήσεις-Διαβουλεύσεις-Ακροάσεις που διεξήγαγε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) για θέματα ρύθμισης της Τηλεπικοινωνιακής Αγοράς στην Ελλάδα.
  • 2002 – 2003επί Υπουργού Υγείας Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, σε μια ουσιαστική προσπάθεια να λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία ως Αυτόνομες Μονάδες Αποτελέσματος, επιλέχθηκε και λειτούργησε ως μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, για την Αξιολόγηση και Επιλογή Διοικητών-Υποδιοικητών των Νοσοκομείων με αξιοκρατικά κριτήρια.
  • 2000 – 2002ως Ειδικός Σύμβουλος και Διευθυντής Έργου της ΟΤΕConsulting, παρείχε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στη Διοίκηση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Α.Τ.Η.Κ.).
  • 2000ως Διευθυντής Πωλήσεων Οικιακών Πελατών εκτός των άλλων, είχε την ευθύνη για τον Σχεδιασμό  της Στρατηγικής Ενδυνάμωσης του Δικτύου Καταστημάτων ΟΤΕ με την μέθοδο του Franchise (OTE shops).
  • 1996 – 2000ως Project Manager είχε την ευθύνη για τον Σχεδιασμό και Οργάνωση του Δικτύου Πωλήσεων-OTE, που εκτός των άλλων συνέβαλε καθοριστικά στη δυναμική είσοδο της ΟΤΕnet στην Αγορά του Ίντερνετ το 1997 και της δημιουργίας για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, του “φαινομένου” CosmOTE το 1998. 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  • 2022 έως ΣήμεραΑναπληρωτής Γραμματέας της Τοπικής  Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου-Περαχώρας.
  • 2020-2021Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου Λόγου και Τέχνης ‘’ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ’’
  • 2015 – 2017Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας
  • 2014-2022Μέλος της Οργανωτικής και της Επιτροπής για τον συντονισμό των Εθελοντών της άτυπης Ένωσης Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων «Άθλος & Ενέργεια»
  • 2003-2004Μέλος Επιτροπής Σύνταξης Προγραμματικών Θέσεων του ΠΑΣΟΚ για τις Τηλεπικοινωνίες.
  • 1996 – 2005μέλος της Τομεακής Επιτροπής Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ.
  • 1990-1994ως Γενικός  Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών ΟΤΕ, συμμετείχε ενεργά στο Σχεδιασμό και την υλοποίηση Αγωνιστικών Κινητοποιήσεων της περιόδου αυτής.
  • 1989-1990μέλος της Σχολικής Επιτροπής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου.
  • 1980-1995Είτε ως μέλος Συντονιστικής είτε ως  Γραμματέας Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ με ενεργή συμμετοχή σε όλες τις Εκλογές (Βουλευτικές & Αυτοδιοικητικές, σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό.

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog