Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Θα Θα Θα Θα!

- Advertisement -

Τάζει λαγούς με πετραχήλια! 

Περιμέναμε και ελπίζαμε από τη Μαρία Πρωτοπαππά, ύστερα από την βαριά ήττα του 2019, ότι θα έχει κάνει την αυτοκριτική της, ότι θα έχει προσγειωθεί στην πραγματικότητα για να διεκδικήσει και πάλι το δημαρχειακό θώκο. Έτσι νομίζαμε, έτσι ελπίζαμε. Τι είδαμε τελικά;  Είδαμε το πρόγραμμά της. Ένα πρόγραμμα που προσβάλλει τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων και προκαλεί τον γέλωτα !

 

Και εντάξει, στα πλαίσια ενός προεκλογικού αγώνα η παροχολογία είναι μέσα στην τακτική ενός υποψηφίου, εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα που θα αναπτύξει και θα αναπλάσει τα πάντα!Από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Ηραίον και από τη Μαυρολίμνη μέχρι την Κυρά Βρύση….. ανάπλαση και ανάπτυξη παντού….

 

Όσο και να θέλουμε να πειστούμε, δεν γίνεται! Δεν εξηγεί πως θα υλοποιηθούν πολλά από τα έργα που οραματίζεται και το κυριότερο πως θα εξασφαλισθούν τα χρήματα για τα έργα αυτά. Εκτός των άλλων δεν υπάρχει ορίζοντας υλοποίησης αλλά ας δεχτούμε ότι θα είναι η 5ετία. Ακόμα και ένα πακτωλό χρημάτων να είχε, ακόμα και ένα επιτελείο από τους ικανότερους των ικανοτέρων, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, γιατί υποτίθεται ότι η Μαρία Πρωτοπαππα ξέρει, που δεν ξέρει, πως λειτουργεί το δημόσιο και πως γίνονται οι μελέτες και πως δίνονται οι χρηματοδοτήσεις και πως ξεκινούν τα έργα, μετά από ενστάσεις πολλές φορές και πότε υλοποιούνται τελικά.

 

Από τη λαχτάρα της άκρατης υποσχεσιολογίας, της διέφυγε ότι αρκετά από αυτά που υπόσχεται  έχουν γίνει, άλλα έχουν δρομολογηθεί και άλλα έχουν ήδη ξεκινήσει. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η οριοθέτηση ρεμάτων, ο βιολογικός των Αγίων Θεοδώρων, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου…

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του οροπεδίου των Γερανείων. (?????????????????…..δεν το καταλάβαμε)
🟠 ΑΝΑΠΛΑΣΗ του παραλιακού μετώπου. (Μάλλον δεν έχει κατέβει στην παραλία και δεν έχει δει τα έργα ανάπλασης)
🟠 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ parking μέσα στο Λουτράκι. (Που;)
🟠 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θέσης στάθμευσης μέσα στο Λουτράκι. (Που; Μία θέση στάθμευσης μέσα στο Λουτράκι???)
🟠 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ καθημερινότητας. (Πώς:)

Γραφείο εύρεσης επενδυτών θα δημιουργήσει (Κατηγόρησε το Γκιώνη για μεσιτείες. Θέλει να γίνει μεσίτρια και η ίδια; επίσημα;)

Θα συστήσει την Επιτροπή Τουρισμού, δηλαδή θα καταργήσει ένα πρότυπο Οργανισμό πανελλήνιας αναγνώρισης (LTO) που συμμετέχουν άνθρωποι και θεσμικοί του Τουρισμού, όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις και όλοι οι φορείς και θα ξαναγυρίσουμε στις παλιές «αμαρτωλές» Επιτροπές Τουρισμού. Αρκετά ρεζίλι γίναμε στο εξωτερικό  τις προηγούμενες δεκαετίες με τους βλαχοσύμβουλους που στέλναμε στις εκθέσεις!

Ολοκληρώνοντας να πούμε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση-όπως και στην κοινωνία- υπάρχουν βαθμίδες.
Δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, αξιωματική αντιπολίτευση και ολοκληρώνεις σαν δήμαρχος.
Με καθαρή πολιτική κρίση η κυρία Πρωτοπαππά από όσες θέσεις ευθύνης πέρασε, δεν άφησε αποτύπωμα.
Ειλικρινά,  μπορεί να κάνουμε και λάθος αλλά ψάχνουμε εδώ και καιρό να βρούμε ΈΝΑ εμβληματικό έργο-πρόταση της υποψηφίας δημάρχου που υλοποιήθηκε στα 20 χρόνια της αυτοδιοικητικής της πορείας και δεν το βρίσκουμε.
Πάμε στα πρόσφατα δρώμενα να δούμε και κάτι σοβαρό.
Από το 2019 η κυρία Πρωτοπαππά  σαν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου-μια ιδιότητα που είχε επί 5 χρόνια- με την στάση της και την εμμονή της-μέχρι πρόσφατα-να μην παρουσιάζεται πουθενά στον δήμο(!) απαξίωσε ακόμα αυτόν τον ιερό θεσμό, τον θεσμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κράταγε μούτρα στο Γκιώνη μάλλον!
Πως μπορεί τώρα μία πολιτικός με κάτω του μετρίου απόδοση να προαναγγέλλει ένα φαραωνικό πρόγραμμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ένα θεός το ξέρει. Πως μπορεί μια πολιτικός που επί 20 συναπτά έτη δεν άφησε αποτύπωμα, να θέλει να διοικήσει το δήμο, πάλι ένας θεός το ξέρει!
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού της και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας. (μόνο προτάσεις επιγραμματικά)
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Με την φορά που έχει πάρει η κυρία Πρωτοπαππα βλέπω να μας φτιάχνει και κανένα στέγαστρο σαν του Καλατραβα στο Θωδειο Στάδιο 😜😜Για το στέγαστρο του Καλατραβα θα σας γράψει ο Αντρικος ,για το προγραμα της κυρίας Πρωτόπαππας θα το κρίνουν οι συμπολιτες μας που λέει και ο Αθανάσιος Κ 😜Πριν πω για τον Καλατραβα να σας δώσω μια δυσαρεστη έιδηση με την απώλεια του Γιάννη Ιωαννιδη του ξανθού !!Τελος μιας εποχής για το μπάσκετ !!Μια ευρώ κούπα του ελειπε !!Εκει το στέγαστρο άκουσα θα τον φτιάξουν με 57 μιλιονα από το ταμείο ανάκαμψης αν θυμαμαι καλά !Η τζαμπα Σοφία του Τίγρη κόστισε 65 μιλιονια για να έχετε ένα μπούσουλα μίζας και ποσο θα το πληρώσετε το σκέπαστρο !!Καλο θα ήταν ένα σχόλιο του φίλου του Τάσου που τα ξέρει αυτά τα κόλπα !!

  2. Η Μαρία θέλγει από αρχομανια για αυτό έφυγε από τον Παύλου που την έβγαλε στην πολιτική έκανε μια βόλτα από το δημιουργικό Λουτράκι των Ζερβού κ του αείμνηστου παντελεων (πρίγκηπα) πήγε με τον γέρου για ανακαλύψει όπως ο Κολόμβος την Αμερική ότι καλύτερος όλων τότε το 2010 ήταν ο Γκιώνης και αφού για 4 χρόνια 2014 έως 2018 ήταν ο δήμαρχος των έργων ξαφνικά το το 2019 ανά οι ανακαλυπτει μαζί με τον Παναγιώτη Πέτρου που ήταν σε εμμισθες θέσεις ότι ο ΓΚΙΩΝΗΣ δεν κάνει για δήμαρχος και επικρίνει τη θητεία του της οποίας για 4 χρόνια ήταν το δεξί χέρι όντας αντιδήμαρχος οικονομικών κ αναπληρώτρια δημάρχου σε περίπτωση απουσίας αυτου

  3. Κάποιοι δυστυχώς αρνούνται να βάλουν μυαλό! Κούρασε η Κα. Πρωτοπαππά χρόνια τώρα και συνεχίζει απτόητη. Απλά, όμορφα και δημοκρατικά ο κόσμος θα την επαναφέρει στη πραγματικότητα μέσα από την εκλογική διαδικασία!

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να ρωτήσω κάτι η καλύτερα έχω μια απορία που αν θέλει κάποιος μου λέει να μάθω !!Σε περίπτωση ακόμα μιας αποτυχίας την κυρίας Πρωτοπαππα στιςς ερχόμενες εκλογές για να γίνει Δήμαρχος ,υπάρχει περίπτωση να δηλώσει παραιτήσει ???Το λέω αυτο γιατί λογικο είναι να έχει μια απογοήτευση και να πει μέχρι εδώ ήταν !!Παλι το λέω μην παρεξηγηθώ, είναι λογικο αυτο που ρωτάω γιατί εγώ πες ημουν στην θέση της κυρίας Πρωτοπαππα θα έλεγα ένα Αντε γεια και θα πήγαινα στο σπίτι μου που είναι και στην γειτονιά της κυρίας Πρωτοπαππα !!Το ίδιο ισως γίνει και με τον Δήμαρχο τον Γκιώνη !!Πες ότι γίνει το θαύμα και βγει η κυρία Πρωτοπαππα 😜μπορεί να πει και ο Γιώργος ένα Αντε γεια ημουν τόσα χρόνια δήμαρχος ότι ειχα να κάνω το έκανα !!Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει γιατί λόγο απόστασης δεν μπορώ να τα γνωρίζω και όλα !!Ελπιζω σε δημοσίευση και κάτι αλλά σχόλια περασαν με λίγο καθυστέρηση και να ζητήσω συγνώμη από την Χαρά 😜😜👏

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog