Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Aναβρασμός στο ψηφοδέλτιο Πτωχού στην Κορινθία.

- Advertisement -
  • Το sms που διακινήθηκε τάχα από τη ΝΔ, έχει βάλει φωτιά στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού στην Κορινθία.

 

Με ανακοίνωσή του πριν από λίγο, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μάρκος Λέγγας, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποστολή του sms και ρίχνει εμμέσως τα βέλη στους πολιτικούς αντιπάλους που θέλουν όπως λέει ο ίδιος ”με ψευδείς ειδήσεις να διαταράξουν  την νικηφόρα  πορεία”.

 

Εδώ τίθεται το ερώτημα, ποιούς πολιτικούς αντιπάλους κατηγορείτε ως αποστολείς του sms κύριε Λέγγα; Τον κύριο Τατούλη; Τον κύριο Κουτσούλη; Τον κύριο Μάκαρη; Τη κυρία Λυμπεροπούλου; Τον κύριο Κουτουμάνο; Ή τον κύριο Μιχαλόπουλο;

 

Το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές. Εσείς κύριε Λέγγα τι νομικές ενέργειες κάνατε για να προστατέψετε το ήθος και την ακεραιότητά σας;

 

Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι η ανακοίνωση  του κυρίου Λέγγα ήρθε με χρονοκαθυστέρηση αφού είχε προηγηθεί από νωρίς το μεσημέρι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ακολούθησε ανακοίνωση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Κορίνθου Απόστολου Γεώργαρη ενώ συνυποψήφιος του κυρίου Λέγγα –διόλως τυχαίως από Κιάτο μεριά και εκείνος- προσέτρεξε να τοποθετηθεί δημόσια σε φιλική του ιστοσελίδα τονίζοντας την ενότητα του συνδυασμού κτλπ με  τον αρθρογράφο να γράφει για τον συνυποψήφιο του κυρίου Λέγγα (από Κιάτο μεριά είπαμε) ως γνωστό είναι πολύ κοντά στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δ. Πτωχό!

 

Σημειώστε επίσης ότι στην ανακοίνωση του κυρίου Λέγγα στο facebook μόνο ΈΝΑΣ συνυποψήφιός του, ο Βασίλης   Γιαννούλας έκανε like στο ποστ. Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι που είναι; Γιατί δεν στηρίζουν με ένα απλό like τον συνυποψήφιό τους Μάρκο Λέγγα;

 

Δεν είναι κρυφό ότι υπάρχει αναστάτωση μεταξύ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου με όλα αυτά που έχουν συμβεί με Τάσο Γκιολή και τώρα με Μάρκο Λέγγα ενώ η συνεχής αυτοδιαφήμιση κάποιων ως προνομιακών συνεργατών του Δημήτρη Πτωχού προκαλεί εκνευρισμό και είναι λογικό.

 

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ με Νίκα ο συνδυασμός ήτανε ”σούζα”;

Γιατί πολύ απλά ο Παναγιώτης ο Νίκας ήτανε παλιά καραβάνα στην αυτοδιοίκηση και γνώριζε που θα «δώσει καρότο και που μαστίγιο» ας μας επιτραπεί η έκφραση.

 

Απ’όσα έχουμε δει και ακούσει για τον Δημήτρη Πτωχό και όσο περνάνε οι μέρες γνωρίζουμε έναν  άνθρωπο άπειρο στην πολιτική. Προέρχεται από το επιχειρηματικό περιβάλλον χωρίς  τα απαραίτητα «χιλιόμετρα»  στην πολιτική και θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Όμως εδώ, είναι εκλογές, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για μαθήματα ούτε για προσαρμογή!

 

Μέχρι να προσαρμοστεί και μέχρι να μάθει του δίνουμε μία συμβουλή. Να λειτουργήσει σαν προπονητής και να κοιτάξει η ομάδα του να είναι ομάδα και όχι σκορποχώρι. Να δείξει  πυγμή και σθένος και να πάρει κεφάλια αν χρειαστεί. Να έχει το νου του σε αυτούς που φέρονται ως «πολύ κοντινοί του» γιατί δημιουργείται η αίσθηση «της αυλής» εν αγνοία του.

 

Εδώ η ανακοίνωση του κυρίου Λέγγα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πολίτες της Κορινθίας,
Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
❗Σπάω τον κύκλο της παραπληροφόρησης για να προστατέψω ένα πολύ σημαντικό για μένα δικαίωμα, το δικαίωμα στη σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση σας, σεβόμενος πλήρως τους συνοδοιπόρους μου, σε αυτή τη δύσκολη αλλά όμορφη προεκλογική μας διαδρομή.
❗Το κακόβουλο μήνυμα που εστάλη μέσω sms σήμερα σε πολίτες της Κορινθίας και έλαβα ακόμη κι ο ίδιος, περί υποστηρίξεως της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού και με ψευδή αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, (όπως ξεκάθαρα δηλώνει η εκπρόσωπος περιφερειακών μέσων του κόμματος κα Έλενα Σώκου σε δημόσια δήλωσή της) είναι ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί την με κάθε τρόπο διατάραξη της νικηφόρας πορείας της παράταξης “Η Πελοπόννησος Μπροστά”.
❗Η απάντηση μου στα fake news είναι ξεκάθαρη όπως ακριβώς είναι και η στάση ζωής μου για όσες και όσους με γνωρίζετε προσωπικά: “Μπορείτε να μας χτυπήσετε όσο ύπουλα και σκληρά μπορείτε, εγώ αντέχω, η παράταξη αντέχει και η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Πτωχός θα είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την πρώτη Κυριακή”!
❗Οι ψευδείς ειδήσεις δε θα σταματήσουν να διακινούνται, ούτε τα πληρωμένα trolls θα σταματήσουν να σχολιάζουν στα social media… είναι όμως δική μας επιλογή, ίσως και ευθύνη, να προσπαθούμε να τα αναγνωρίζουμε και να περιορίζουμε τη διάδοσή τους.
❗Συνεχίζουμε με ενότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να κάνουμε την Πελοπόννησο μια Περιφέρεια πρότυπο σε όλη την Ευρώπη.
❗Προχωράμε όλες και όλοι μαζί, ενωτικά, ισότιμα και αποφασιστικά για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής!

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

Απίστευτο! Φάουλ από τη Νέα Δημοκρατία! Δίνει γραμμή για συγκεκριμένο υποψήφιο

Αποστόλης Γεώργαρης: Στηρίζουμε Δημήτρη Πτωχό και όλους τους υποψηφίους

Aνακοίνωση της ΝΔ για το πρωινό sms που εστάλη σε μέλη και φίλους

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog