Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ο Σάκης Παπαθανασίου υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

Ο Σάκης Παπαθανασίου, ένας έμπειρος, βετεράνος της αυτοδιοίκησης δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη, με την παράταξη 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴.

Ο Σάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Πέννυ Στούλη και έχουν δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας στο Λουτράκι.

Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και διατελεί Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού και Νεολαίας από το 2018 έως σήμερα.

Είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας «ΜΕΡΙΜΝΑ», της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Λουτρακίου Α.Ε., της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και αναπληρωτής Δημάρχου στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (L.T.O.).

Για το καλό του τόπου μας, προχωράμε 𝚬𝚴𝛀𝚳𝚬𝚴𝚶𝚰 στον δρόμο προς τις εκλογές, με αυτοδιοικητική εμπειρία και σχέδιο! Θανάση καλή μας επιτυχία!, αναφέρει η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ο λόγος που θα ξαναβγεί δήμαρχος ο Γκιωνης είναι ότι διαθέτει έμπειρους και δυνατούς υποψήφιους στην ομάδα του σαν τον φίλο μου τον Σακη ,Σπύρο Ραττη ,Πέτρου ,Μουζακη κλπ !Επισης νεότερα άτομα με προσφορά στο δήμο από πολλες θέσεις και δραστηριότητες !!Σιγουρα στους άλλους συνδιασμους υπάρχουν άξιοι υποψήφιοι που όσοι ψηφίζουν Πρωτοπαππα και Ζερβό να τους προτιμήσουν !!Καλοι επιτυχία σε όλους και την επόμενη των εκλογών να βάζουν το καλό του τόπου πάνω από όλα και να μην βλεπουμε τα διαφορά γραφικά στα δημοτικά συμβούλια !Αντε καλή εβδομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog