Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Γ.Πετρίτσης: Όταν ο βαρώνος Μυνχάουζεν υποκλίνεται στον Τάσο Γκιολή!!

- Advertisement -

Δεν μπορούσε να κρατηθεί ο κατά τ’άλλα ψύχραιμος Γιώργος Πετρίτσης με όλα αυτά που κάνει στη προεκλογική περίοδο ο Τάσος Γκιολής ο οποίος αφού έφτιαξε και το γήπεδο του ΠΑΣ Κόρινθος ήρθε να κάνει και τον νουνό στην  ανακαινισμένη παραλία Λουτρακίου.Δείτε το ποστ του Γιώργου Πετρίτση:

 

Ο γνωστός ανά το Πανελλήνιο ( για άλλους αρνητικούς λόγους ) πλέον θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας υπεύθυνος ΕΣΠΑ !!!! κ.Τάσος Γκιολής ψεύδεται έτσι χωρίς καμία συστολή και χωρίς καμία ντροπή .

¨Αναφέρει σε βίντεο που κυκλοφορεί από την παραλία Λουτρακίου τα εξής : ” Ο Τατούλης και η γνωστή του παρέα ( υποψιάζομαι ότι εννοεί και εμένα ) έταζαν 10 χρόνια ( δηλαδή από το 2011 ) την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου”

Ομως η αλήθεια ( που δυστυχώς ο κ. Γκιολής ποτέ δεν είχε καμία επαφή με αυτή ) είναι ότι, η πρώτη αναφορά για το συγκεκριμένο έργο, από μεριάς του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων , έγινε στον τότε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 ( και όχι το 2011 πως θα μπορούσε άλλωστε αφού το πρόγραμμα άρχισε να ‘τρέχει ‘ μετά το 2017 ) και μέσα σε διάστημα 8 μόλις μηνών καταφέραμε σαν περιφερειακή αρχή να το εντάξουμε στο ΠΕΠ 2014-2020 τον Μαίο του 2019

Πιο συγκεκριμένα το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα :

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΒΑΑ»
Με τους κωδικούς ΟΠΣ 5045637 και ΟΠΣ 5045642
Για να κατανοήσετε όλοι, το παραμύθι που προσπαθεί να πουλήσει ο κ. Γκιολής, όποιος διαβάσει και μόνο την απόφαση του Γενικού Γραμματέα ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Δ.Ε.&Ι. με αρ.πρωτ. 92052/24-4-2019 θα διαπιστώσει στο υπόψη νο 35 ότι η όλη προσπάθεια του Δήμου ξεκινά το 2017 με τις αποφάσεις του Δημ.Συμβουλίου 205 και 206 . ( ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΑ : ΩΞΠ5ΟΡ1Φ-Γ4Ν )

Επιτέλους κ . Γκιολή λίγη ντροπή !!!
Κάποιος να τον σταμάτησει επιτέλους !!!!
Αλήθεια κύριε υποψήφιε Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχέ, με τέτοιους συμβούλους προκλητικά αλλαζόνες και ψεύτες οραματίζεστε ότι θα πάτε την Πελοπόννησο Μπροστά !!!
ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ Τάσο αντιλαμβάνομαι την επαναλαμβανόμενη κάθοδο σου στο Λουτράκι και σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων . Μην το παλεύεις όμως άλλο, ασχολήσου με την υπόλοιπη Κορινθία που ίσως να μην γνωρίζουν τι παραμυθάς είσαι ( που πολύ αμφιβάλλω ) . Στο Λουτράκι σε μάθανε .

Και να ξέρεις ότι η ομάδα του Πέτρου Τατούλη στο Λουτράκι είναι οπλισμένο σκυρόδεμα και μάλιστα ποιότητας C 30-37 !!!


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog