Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αλέκος Πνευματικός: To διακύβευμα των εκλογών. Δεν ψηφίζω Σταυρέλη

- Advertisement -
  • Για το διακύβευμα των εκλογών μίλησε ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξ. Πνευματικός σε εκπομπή, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους  δεν θα ψηφίσει το Νίκο Σταυρέλη.
ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
Σ’ αυτές τις εκλογές υπάρχει διακύβευμα ,πως ο δήμος θα προχωράει μπροστά και δεν θα στραφεί προς τα πίσω
Στην Ελλάδα, συνηθίζεται, δεν αξιολογούμε σωστά την προσφορά κάποιων ανθρώπων πχ το 1921 έπρεπε να χάσει ο Βενιζέλος; μετά καταστραφήκαμε. O Τρικούπης δεν εξελέγη και μετά ήρθε η πτώχευση
Να προσέξουμε λοιπόν και να αξιολογούμε σωστά, όχι στοχευμένη και πληρωμένη πληροφόρηση και ν α μην τσιμπάμε εύκολα σε υποσχέσεις εκατομμυρίων, να βλέπουμε τι υπάρχει τι έχει μπει μπροστά, υπάρχουν έργα σημαντικά που είτε έχουν ξεκινήσει είτε ξεκινούν.
Δεν πρέπει να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε, πιστεύω οτι όλοι έχουν την ικανότητα να δουν τι συμφέρει το δήμο για να πάει ο δήμος μπροστά.
 
ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ 
Βεβαίως θα πάω να ψηφίσω. Δεν είναι υποχρέωση είναι καθήκον όλος ο κόσμος να επιλέξει το δήμαρχο και τα στελέχη που θα είναι η δημοτική αρχή. θα ψηφίσω ανθρώπους που θέλουν να  προσφέρουν και όχι παράταξη που δεν έχει ενότητα αλλά έχει στοιχεία προβληματικά. Δεν θα ψηφίσω παράταξη με στελέχη που ήταν μέλη ταγμάτων και με βαράγανε και μιλώ για την παράταξη του κΣταυρέλη, το λέω ευθέως. 
Οι άλλες παρατάξεις δεν έχουν τέτοια στοιχεία.
Κατεβάζουν καταδικασμένο , με αλυσίδες και σιδερογροθιές και καμαρώνουν όπως με τον υποψήφιο στον Κόρφο που αναγκάστηκαν να τον βγάλουν.
θα φέρουν διχασμό στην πόλη της Κορίνθου.

Καταγγέλει Σταυρέλη ο Πνευματικός: Oι επιχειρηματίες αγκαλιάζουν εκεί που έχουν προοπτική και όχι για το καλό της πόλης

«Καρφιά» Πνευματικού: Τι είπε για Σταυρέλη και Μουρούτσο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog