Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ύστατη προσπάθεια στην Κόρινθο από Κυριάκο Μητσοτάκη

- Advertisement -

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  θα συναντήσει τους πολίτες μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:30 στην Κόρινθο, στον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη, πλησίον Δημοτικής Πινακοθήκης, αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξη.

 

Στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ήρθαν στην Κόρινθο για να δηλώσουν τη στήριξή τους στο Δημήτρη Πτωχό. Η συγκέντρωση όμως στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου δεν ήταν η αναμενόμενη. Λίγος κόσμος έδωσε το παρών προκαλώντας πονοκέφαλο στον Αντώνη Σαμαρά, αφού ο κ. Πτωχός είναι προσωπική του επιλογή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποτυχία σε αυτούς που είχαν την ευθύνη της εκδήλωσης, η οποία αναμενόταν πανηγυρική.

 

Οι εκλογικές σφυγμομετρήσεις στην Κορινθία δεν είναι καλές για τη ΝΔ και την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού. Μετά τη χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων του κ. Τατούλη, σύμφωνα με πληροφορίες τρέχουν και δε φτάνουν.

 

Ούτε οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για την Περιφέρεια δίνουν αυτοδυναμία σε κάποιον εκ των δύο επικρατέστερων. Με δεδομένο ότι οι περιφέρειες έχουν πρόσημο πολιτικό, η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει την Πελοπόννησο, αν σκεφτεί κανείς το 2ο γύρο και από ποιους θα υποστηριχθούν οι δύο πρώτοι.

 

Τη Δευτέρα λοιπόν επιστρατεύεται στην Κόρινθο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , αφού δεν απέδωσαν οι προσπάθειες των υπολοίπων, σε μια ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της ΝΔ, πολλοί εκ των οποίων έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά τους για την αποπομπή ενός επιτυχημένου NΔκράτη Περιφερειάρχη δηλαδή του Παναγιώτη Νίκα..

Θα καταφέρει να γεφυρώσει το σχίσμα ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Πρωθυπουργός; 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Ο κύριος Πτωχός, εκτός από ένας ευγενής, συμπαθής και γλυκομίλητος άνθρωπος χαμηλών τόνων, είναι επίσης και εξαιρετικά ανοικτόχρωμος, αυτό που λέμε “λευκός” (όχι καρχαρίας) και ασπριδερός. Όμως και εδώ η λύση του παρουσιάζεται ευθύς εμπρός, μιάς και η μόνη δραστική, ουσιώδης, καθώς και λίαν αποτελεσματική περίπτωση εις το να αντιμετωπιστεί με ολοκληρωτική επιτυχία και να αλλάξει το τελευταίο αυτό (ετούτος του δηλαδή ο χρωματισμός), είναι οι επικείμενες περιφερειακές εκλογές! Ναι ναι, οι επικείμενες περιφερειακές εκλογές! Τότε λοιπόν, και την επαύριον της 15ης του Οκτώβρη, του σωτηρίου έτους 2023, θα καταστεί, θα βρεθεί και θα εξέλθει αυτός (εννοώ, ο αξιότιμος κ. Πτωχός), με ένα βαθύ, εξωτικό, τροπικό, όσο επίσης και “χαβανέζικο” μαύρισμα, που όμοιό του δεν θα ήτο δυνατόν να εξασφάλιζε και δεν θα πετύχαινε ποτέ των ποτών, ακόμη και με ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας εις τα ακρογιάλια, τις παραλίες, τις ακτές και τον καυτό ήλιο δίχως και καπέλο, σε συνθήκες μάλιστα υπό 48 βαθμούς κελσίου, αλλά ούτε ακόμη, και με ένα επίμονο, εξαντλητικό και ατελείωτο solarium, αυτό. Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog