Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Τον παρουσίασε κανίβαλο…απάντησε σαν ΚΥΡΙΟΣ..!

- Advertisement -
  • Άρθρο που δημοσιεύθηκε στο streetlife στις 18 Οκτωβρίου, 2018! Πάντα επίκαιρο!

 

Τον παρουσίασε κανίβαλο…απάντησε σαν ΚΥΡΙΟΣ..!

Στην επιστολή με την οποία η κα.Μαρία Πρωτόππαπα, παραιτήθηκε από αναπληρωτής δήμαρχος, από την αρχή μέχρι το τέλος…αναδυόταν μία πολιτικά υστερική ατμόσφαιρα.

Ενας αφηρημένα καταγγελτικός λόγος, για να δικαιολογηθεί το αυτονόητο, που στην πολιτική είναι:
Διαφωνώ=παραιτούμαι

Ομως το αυτονόητο έγινε κραυγή προσωπικής καταγγελίας, απέναντι στον δήμαρχο, την ηθική του οποίου λίγα χρόνια πριν είχε ανακαλύψει…εγκαταλείποντας τον τότε “πολιτικά ανήθικο” Παύλο Παύλου..

Σήμερα άλλαξαν τα κόζια και στην θέση του Παύλου βρέθηκε ο Γκιώνης να απολογείται ως πολιτικός κανίβαλος επειδή ζήτησε την παραίτηση της αντιπάλου του….!

Προσωπικά αγαπώ υπερβολικά τον τόπο μου αλλά μου είναι παγερά αδιάφορες οι εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα και κακώς ίσως γράφω και σχολιάζω.

Αλλά μερικά πράγματα, μπαίνουν σε πόλεμο με την προσωπική μου αισθητική και το μυαλό μου.

Αν η δημοτική αρχή Γκιώνη είναι τραγική για τον τόπο την πρώτη ευθύνη την έχει ο ίδιος αλλά την αμέσως μεγαλύτερη η αναπληρωτής δήμαρχος και μόνιμη αντιδήμαρχος κα. Πρωτόππαπα.

Εδώ ισχύει το μαζί τα κάναμε σκατά, αν είναι όπως λέτε σκατά κα. αντιδήμαρχε…
Αυτό είναι το ένα.

Το δεύτερο είναι ότι απο μία γυναίκα υποψήφια αναμένεις μία άλλη προσέγγιση της αντιπαράθεσης.
Περιμένεις ένα άλλο ήθος, μία γλυκύτητα, ένα λόγο συμπαθητικό και συνάμα θηλυκό.

Αντ’ αυτού είδαμε μία προσπάθεια να παρουσιαστεί ως κανίβαλος ο δήμαρχος με τον οποίο, ΜΑΖΙ πορεύθηκες χωρίς να διαφοροποιηθείς σε κανένα θέμα. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Παύλου όμως για να τα λέμε και αυτά. Μπορεί ο Γιώργος Γκιώνης να είναι ο “χειρότερος” όλων αλλά…

Με εξέπληξε η ωριμότητα και η ευγένεια με την οποία αντέκρουσε τον ισοπεδωτικό λόγο της παραιτουμένης αντιδημάρχου.

Έκανε το πρέπον. Ότι θα έκανε ένας κανονικός δήμαρχος δηλαδή ,αλλά και κύριος σε μία γυναίκα.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Η συμπαθής κατά τα άλλα κα. Μαρία Πρωτόππαπα,οφείλει να αλλάξει πλεύση γιατί ένα είναι σίγουρο.
Σε μετωπική με τον Γκιώνη, αυτή θα πληρώσει το μάρμαρο…!

Τέλος  άρθρου

 

 

 

Ας πάμε στο σήμερα

2023….μια από τα ίδια από την κ. Μαρία Πρωτοπαππά

 

Τίποτα δεν φαίνεται πως έμαθε η κ. Πρωτοπαππά από τη βαριά ήττα του 2019. Βάλλεται κατά πάντων! Σε πολίτες που διαφωνούν, σε δημοσιογράφους που της ασκούν κριτική. Προσπαθεί ματαίως να προκαλέσει το κοινό αίσθημα για να αρπάξει ψηφαλάκια, εις μάτην…

 

 

Επιστρατεύει γραφικούς, τους οποίους η κοινωνία έχει εντάξει στο περιθώριο για να καθυβρίζουν ολημερίς ότι κινείται απέναντι. Απειλεί με μηνύσεις δημότες! Μια γρήγορη ματιά στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού της θα σας πείσει…Αξιόλογες υποψηφιότητες του συνδυασμού της …χάνονται, υποσκελίζονται….οι υβριστές  υποστηρικτές της έχουν αναλάβει τα ηνία…. της επικίνδυνης επικοινωνίας…

 

Κατηγόρησε το δήμαρχο ως μισογύνη, επειδή χρησιμοποίησε τη φράση «το ροζ συννεφάκι της κ. Πρωτοπαππά«. Εκείνη μπερδεύτηκε…. νόμιζε ότι μιλά για το ροζ σακκάκι της…  Μισογύνης ο Γιώργος Γκιώνης. γελούν ακόμα τα χαλίκια της παραλίας!  Πατέρας, τριών κοριτσιών….!!! Ξεχνά η κ. Πρωτοπαππά …..το παρελθόν….και δεν βλέπει …. τι γίνεται στο παρόν! Οχι,  δεν έχει δίκιο ο Γκιώνης τελικά! Δεν ζει σε ροζ συννεφο ,  προσποιείται ότι ζει….

 

 

Εχει χαράξει την πολιτική της γραμμή σε ένα αντι-Γκιωνικό παραλήρημα! Με φτωχό πρόγραμμα και επιγραμματικές προτάσεις. Το διακύβευμά της είναι «να φύγει ο Γκιώνης».Και αύριο τι;; H Μαρία που συμπορεύθηκε με όλους, που κατείχε θέσεις ευθύνης, αλλά έφυγε από όλους κατηγορώντας τους! Η Μαρία που ανελίχθηκε μέσα από αυτούς , ισχυρίζεται ότι είναι όλοι σκάρτοι!  Πόσο υποκριτικό μπορεί να είναι αυτό…

 

Γιώργος Γκιώνης: Και τότε και σήμερα ΚΥΡΙΟΣ

 

Δεν της απαντά! Ούτε τότε, ούτε σήμερα! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του πολιτικού αναστήματος! Επιλέγει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και τα ξέφρενα παραληρήματα. Ακόμα και στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ο καθένας μπορεί να δει το κλίμα του καθενός. Η Μαρία Πρωτοπαππά, παραληρεί για τον κακό Γκιώνη, λυσσά για την εξουσία! Ο δε Γκιώνης, μιλά με έργα και πρόγραμμα. Διάβασα δε, το σπουδαίο ότι η Μαρία έφυγε από το Γκιώνη γιατί δεν ήθελε καρέκλες! Λάθος, η Μαρία θέλει ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ! Και κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει!

 

 

 

Το διακύβευμα των εκλογών!

Αγαπητοί φίλοι! Το διακύβευμα είναι το μέλλον της πόλης! Σκεφτείτε καλά σε ποιον θα το εμπιστευθείτε!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog