Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Γιώργος Δέδες: ‘’Όταν θέλεις να προσφέρεις……θα βρεις τον τρόπο’’

- Advertisement -

‘’Όταν θέλεις να προσφέρεις……θα βρεις τον τρόπο’’, μας λέει ο επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου Γιώργος Δέδες.

 

Δεν είναι λόγια…Η προσφορά του έμπρακτη! Την περίοδο 2010-2014, ήταν αμισθί αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου. Κατάφερε να φτιάξει το γήπεδο του Ολυμπιακού, αφού εξασφάλισε χρηματοδότηση και με ιδίους πόρους προσπαθεί να το τελειώσει. Κατάφερε να βάλει σε τάξη και να τελειώσει με τις δικαστικές υποθέσεις που ταλάνιζαν την ιστορική ομάδα… Eίναι μέλος του ΔΣ του ιστορικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ο ΙΒΥΚΟΣ.

 

Παιδί της πιάτσας, αγαπητό και καλοσυνάτο. Παντρεμένος με την Εύα Μωραϊτάκη και πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών. Ο παράδεισός του, όπως λέει χαρακτηριστικά!

 

Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη αναφέρει:

 

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Γεώργιο Δέδε στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Λουτράκι.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει υπηρετήσει από σημαντικές θέσεις ευθύνης την Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου.

Συμμετέχει στον πολιτιστικό Σύνδεσμο Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» και επί σειρά ετών κατέχει τη θέση του γραμματέα. Διακρίνεται για την αγάπη του για τον αθλητισμό και είναι Πρόεδρος του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

 

Με την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», η παράταξή μας γίνεται πιο δυνατή.

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog