Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Επιτέλους! Από «40 κύματα» πέρασε και εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για τις ράμπες ΑΜΕΑ στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Aποκλειστικό ρεπορτάζ

  • Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τις ράμπες των ΑΜΕΑ που αφορά σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) για τις 4 παραλίες του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων.

 

Η απόφαση πάρθηκε από την Οικονομική Επιτροπή τον Οκτώβριο του 2018. Ο πρώτος ηλεκτρονικός διαφωνισμός ξεκινησε το 2020, αλλά δυστυχώς από τους 2 τμηματικούς διαγωνισμούς, προχώρησε ο ένας, γιατί υπήρξε αντιδικία μεταξύ δύο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.. Το ίδιο πρόβλημα δημιουργήθηκε σε πολλούς δήμους ανά την Ελλάδα με τις συγκεκριμένες εταιρείες.

 

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λουτρακίου, ενήργησε άμεσα και μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες προκήρυξε νέο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, ώστε να μη χαθούν και τα δύο υπόλοιπα τμήματα και χαθεί εντελώς και η χρηματοδότηση. (υπενθυμίζουμε 4 τμηματικοί διαγωνισμοί για 4 παραλίες).Για τον ένα διαγωνισμό υπήρξε ενδιαφέρον για τον δεύτερο όχι.
Οπότε η Υπηρεσία ξεκίνησε μια άλλη διαδικασία, της απευθείας ανάθεσης (για τα σκίαστρα)
Μετ΄εμποδίων και πάλι, αφού οι νέες προσφυγές καθυστέρησαν τη διαδικασία, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη έγκριση. 
Ολο αυτό το διάστημα πάρθηκαν αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή. Την πρόσκληση λαμβάνουν όλοι οι δημοτικοι σύμβουλοι-μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για να λαμβάνουν γνώση. (Στην οικονομική επιτροπή, μέλη είναι δημοτικοί σύμβουλοι και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης)
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για να προχωρήσει το έργο
X@ra

ΔΕΙΤΕ την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 31ης Οκτωβρίου 2018

ΩΟ8ΤΩΛ3-51Φ

Δείτε εδώ την απόφαση της Αποκεντρωμένης

65ΑΠΟΡ1Φ-ΙΨΤ (1)

Δείτε δύο αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής

67ΖΥΩΛ3-ΛΒΟ 6ΝΞΦΩΛ3-ΠΔΣ (1)
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog