Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος: Ο δικός μας άνθρωπος υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

- Advertisement -

Τι να πει κανείς για τον Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο; Τον  αγρότη που μάχεται για το καλό και την ευημερία των συναδέλφων και του κλάδου,  οικογενειάρχης, έντιμος, με αξίες και πρόθεση μόνο για προσφορά.

Πρώτος σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αγαπητός σε φίλους και πολιτικούς αντιπάλους. Ολοι αναγνωρίζουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα του!

Επί χρόνια στάθηκε σταθερά στο πλευρό του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού και διετέλεσε  σύμβουλος τόσο τον Καποδιστριακό Δήμο Άσσου- Λεχαίου όσο και στη συνέχεια τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων επί εννέα συναπτά έτη ως πρόεδρος της Δ.Κ. Άσσου.

Σημαντική δε, είναι η συνεισφορά του στον επαγγελματικό του κλάδο ως εκπρόσωπος στον αρδευτικό οργανισμό Στυμφαλίας – Ασωπού επί τετραετίας, όπου κατάφερε μετά από 21 ολόκληρα χρόνια να αρδεύσει τις αγροτικές περιοχές του Δήμου Κορινθίων, δίνοντας μεγάλο αγώνα.

Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μιχαήλ Γόγολα, έχουν έναν γιό τον Ιωάννη- Νικόδημο και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης.

 

 

 

Η δήλωση του Πέτρου Τατούλη

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» τον Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, έναν ενεργό πολίτη που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την αυτοδιοίκηση, και έναν μαχητικό αγρότη που έχει δώσει αγώνες για τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορινθία.

Η μεγάλη γνώση, η μαχητικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνεχής διάθεση για εθελοντισμό του Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλου θα συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος για τον πρωτογενή τομέα της «Νέας Πελοποννήσου» την επόμενη τετραετία, που στοχεύει στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων» προκειμένου οι Κορίνθιοι, αλλά και οι Πελοποννήσιοι παραγωγοί να ενισχυθούν ουσιαστικά και να αποκτήσουν βήμα στην εξωστρέφεια.

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Καλή επιτυχία Ναπολέων!

X@ra

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πάλι, θα σας πρότεινα και θα σας έλεγα το εξής: Οι δημότες και ψηφοφόροι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας να επιλέξουν τον συνδιασμό του Πέτρου Τατούλη και να “σταυρώσουν” ειδικότερα τον αγαπητό και αξιόλογο κύριο Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, και όλοι οι υπόλοιποι δημότες και ψηφοφόροι των άλλων τεσσάρων(4) Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου (Μεσσηνίας, Αργολίδος, Αρκαδίας και Λακωνίας), να προτιμήσουν και να ρίξουν αυτό που λέμε “δαγκωτο” και δίχως δεύτερη σκέψη, εις τον υποψήφιο περιφερειάρχη, μα και καθόλα άξιο, σοβαρό, σεβαστό και πετυχημένο επιστήμονα (ιατρός καρδιολόγος στο επάγγελμα και Δ/ντης, σήμερα, στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αλλά συγχρόνως και με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, όντας διατελέσας αντιδήμαρχος Παλλήνης κατά το παρελθόν), τον κύριο Μανώλη Μάκαρη. Και συν τοις άλλοις, ένας λόγος παραπάνω που επιβάλλεται και θα πρέπει να συμβεί αυτό, είναι πως ο,τι εις καμίαν των περιπτώσεων και επ’ ουδενί δεν θα πρέπει να ξαναπέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου (έστω!), εις τα χέρια αυτού, του Μητσοτάκη… Τασος

  2. Εγώ πάλι, θα πρότεινα και θα έλεγα το εξής: Οι δημότες και ψηφοφόροι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας να επιλέξουν τον συνδιασμό του κυρίου Πέτρου Τατούλη και να “σταυρώσουν” ειδικότερα τον αγαπητό και αξιόλογο κύριο Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, και όλοι οι υπόλοιποι δημότες και ψηφοφόροι των άλλων τεσσάρων(4) Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου (Μεσσηνίας, Αργολίδος, Αρκαδίας και Λακωνίας), να προτιμήσουν και να ρίξουν αυτό που λέμε “δαγκωτο” και δίχως δεύτερη σκέψη, εις τον υποψήφιο περιφερειάρχη, μα και καθόλα άξιο, σοβαρό, σεβαστό και πετυχημένο επιστήμονα (ιατρός καρδιολόγος στο επάγγελμα και Δ/ντης, σήμερα, στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, αλλά συγχρόνως και με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, όντας διατελέσας αντιδήμαρχος Παλλήνης κατά το παρελθόν), τον κύριο Μανώλη Μάκαρη, η και εναλλακτικά, και στον επίσης πετυχημένο, καταρτισμένο, αξιόλογο, αλλά και με μπόλικη αυτοδιοικητική εμπειρία, κύριο Πέτρο Τατούλη. Και συν τοις άλλοις, ένας λόγος παραπάνω που επιβάλλεται και θα πρέπει να συμβεί αυτό, είναι πως ο,τι εις καμίαν των περιπτώσεων, επ’ ουδενί και παντί τρόπω, δεν θα πρέπει να ξαναπέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου (έστω!), εις τα χέρια αυτού, του Μητσοτάκη… Τασος

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Γεια σου αγαπητέ φίλε Τάσο !!Λογο καλοκαιρινών υποχρεώσεων των συντελεστών του μπλογκ 😜😜,και την μεγάλη περίοδο χωρίς σχολιασμούς επιθυμήσατε τα σχόλια σας που όπως πάντα χαιρόμαστε να τα διαβάζουμε οποιος δεν έχει κολλήματα και προβλήματα !!Ελπιζω επίσης να περασατε εσεις και η οικογένεια σας ένα καλό καλοκαίρι ξεκουρασης και διασκέδασης !!Καλο χειμώνα και υγεία και ευτυχία προσωπική και σε όλους τους σχολιαστές του μπλογκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog