Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Χρυσούλα Παππά: Ενα «πολυεργαλείο» στο Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

Ολοι γνωρίζουμε την Χρυσούλα Παππά, με καταγωγή από την Περαχώρα! Η Χρυσούλα είναι επιχειρηματίας και έντονα ενεργή πολίτης, καθώς έχει πρωτοστατήσει σε κοινωνικούς αγώνες και εθελοντικά σε δράσεις διαφόρων συλλόγων.

 

Εχει αναδείξει με την παρέα της σε όλα τα μήκη και πλάτη τις νοστιμιές της Περαχώρας, την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Πειράζοντας την την αποκαλούμε «πολυεργαλείο» αλλά είναι η αλήθεια! Οτι και να της αναθέσεις θα το φέρει εις πέρας και μάλιστα επιτυχημένα χωρίς χρονοκαθυστέρηση!

 

Η Χρυσούλα Παππά, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι έμπειρη στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού έχει υπάρξει μέλος της ΔΕΥΑ Λοτρακίου, του Λιμενικού Ταμείου και άλλων επιτροπών.

 

Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Κόντη και είναι μητέρα μιας κόρης και ενός γιου. Μεγάλη της αγάπη βεβαίως το μικρό της εγγονάκι που της χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου και χαλάρωσης όπως μου λέει η ίδια.

Η Χρυσούλα Παππά είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

Χ@ρα

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Εδώ θα κάνω μια εξαίρεση και θα σας πω να ψηφίσετε και με τα δυο χέρια ,δαγκωτό και ότι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις για την Χρυσουλα !!Το ότι με συνδέει φιλική ,αδερφικη σχέση καλύτερα θα έλεγα με την Χρυσουλα είναι το λιγότερο !Αξια και ικανή κοπέλα έχει δώσει τα διαπιτευστηρια σε ότι έχει κάνει ,ειδικα για την ωραία μας Περαχώρα !Λοιπον και Γκιώνη αν δεν θέλετε να ψηφίσετε θα το κάνετε για την Χρυσουλα !!Ελπιζω να μην κοπεί για διαφήμιση αλλά εγώ είμαι ουδέτερος με την καλή έννοια γιατί δεν ψηφίζω αλλά αν ψήφιζα θα ψήφιζα όπου και να ήταν η Χρυσουλα 😜👌🏻💪

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog