Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για τη Λίμνη Βουλιαγμένης

- Advertisement -
  • Από την Δευτέρα τα σκουπίδια είναι αμάζευτα στην λίμνη Βουλιαγμένης. Ήρθαν μια μέρα μάζεψαν τα επιφανειακά και δεν έχουν ξανά εμφανιστεί.

Υποτίθεται ότι η κατασκήνωση απαγορεύεται στη λίμνη αλλά οι σκηνές πάνε και έρχονται.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κατασκηνώσει εδώ μια εβδομάδα με αποτέλεσμα να γίνεται αυτός ο χαμός με τα σκουπίδια

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτάξτε μεσολάβησε και ο 15Αύγουστος, αλλά σήμερα Τετάρτη θα έπρεπε να είχαν μαζευτεί τα σκουπίδια. Αν μου επιτρέπετε, μιας και το θέμα είναι για την καθαριότητα, ως κάτοικος Λουτρακίου (κέντρο) θα ήθελα να σημειώσω μια παρατήρησή μου. Τα απορριμματοφόρα σκουπιδιών – ανακύκλωσης περνάνε κάθε πρωί. Και οι οδοκαθαριστές σχεδόν καθημερινά. Πολύ συχνά περνάει και πλυστικό δρόμου – σκούπα τα ξημερώματα. Γίνεται μια φοβερή προσπάθεια από τον αντιδήμαρχο κύριο Μουζάκη. Αλλά ωστόσο και πάλι βλέπεις κάτω σκουπίδια. Μεγάλο πρόβλημα οι ακαθαρσίες των σκυλιών και η νέα “μόδα” να παρατάνε κάποιοι φαγητό κάτω στο δρόμο, έξω από τους κάδους. Έχω μιλήσει και εγώ προσωπικά σε περίπτωση να πετάνε σκουπίδια έξω από τους κάδους ενώ είναι άδειοι, αλλά κάνουν τους κινέζους. Όταν πάλι κάποιος έχει ογκώδη αντικείμενα, οφείλει να ειδοποιεί τον δήμο και όχι να παρατάει το στρώμα του κάτω από το μπαλκόνι που καθόμαστε. Δυστυχώς πλήρης ανευθυνότητα. Όπως τον βολεύει τον καθένα. Λίγη ντροπή.. Καλό απόγευμα και σας ευχαριστώ πολύ.

  2. Δεν το ξερε κανείς, ευτυχώς που καταγγέλθηκε και το μάθαμε όλοι. Τώρα απομένει να γίνει ότι έγινε κ τα προηγούμενα χρόνια… ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ

  3. Πιο βρώμικο.λουτρακι.δςν έχω ξαναδεί.ερχομαστε κάθε καλοκαίρι 15-20 ημέρες τον Ιούλιο η τον Αύγουστο,αυτό που έχουμε δει φέτος είναι απογοιτευτικο.

  4. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση στο Λουτράκι. Σκουπίδια παντού , εγκατάλειψη, βρώμα . Επρεπε να είναι το στολίδι της περιοχής.

  5. Ή κατάσταση της παραλίας τίς λίμνης στο σημείο αυτό είναι απαράδεκτη αλλά και γύρω από την άλλη πλευρά της χειρότερα καθώς δεν υπάρχει τό καλοκαίρι ένας καθαρισμός από τον δήμο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα

  6. Ας κοιτάξει ο Δήμος Λουτρακίου και το θέμα στους Αγίους Θεοδώρους…ούτε μία τουαλέτα ούτε ένα ντους για τους χιλιάδες λουόμενους και ειδικά μεγάλοι άνθρωποι που έρχονται με πούλμαν από τα ΚΑΠΗ να κάνουν την ανάγκη τους πίσω από θάμνους και δένδρα…..ντροπή και αισχος

  7. Οι κατασκηνωτές σας πείραξαν το ότι δεν καθαρίζει ο δήμος δεν σημαίνει ότι τα σκουπίδια όλα τα πετάνε οι κατασκηνωτές δηλαδή όπου δεν έχει κατασκηνώσεις είναι πεντακάθαρα???

  8. Καλημέρα,
    Απαράδεκτο που κάνετε επιλογή των σχολίων προς δημοσίευση (τα οποία να επισημάνω δεν περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο) αλλά μόνο δημοσιεύετε τα θετικά προς την Δημοτική Αρχή.

  9. Η ανθρώπινη φταίνε που κατασκηνωνουν και τα μαζεύουν τα σκουπίδια στην σακούλα! Η ότι δεν μαζεύουν αυτί που πρέπει να αδειάσουν τα σκουπίδια!!! Το πρόβλημα είναι που κατασκηνωνουν η !! Που πρέπει να καθαρίσει ο δήμος??

  10. Το πρόβλημα είναι πως κατασκήνωσαν και μάζεψαντα σκουπίδια του και τα πεταξαν κανονικά!! Η ότι δεν μαζεύουν αυτί που πρέπει να μαζεύουν δηλαδή ο δήμος?? Αυτί που κατασκήνωσαν φταίνε άραγε???

  11. Μήπως θα μπορούσαμε να τοποθετούμε περισσότερους κάδους στις παραλίες μας τον Αύγουστο για να προλαβαίνουμε την αποκομιδή;
    Μήπως θα μπορούσαμε να ενημερώνουμε τους επισκέπτες με επιγραφές ότι όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι να παίρνουν τα σκουπίδια μαζί τους όταν φεύγουν και να μην τα στοιβάζουν δίπλα σε γεμάτους κάδους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog