Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τα πήρε και τα σήκωσε όλα ο αέρας στο Σχίνο – Έπεσαν δέντρα

- Advertisement -
  • Ο αέρας των τελευταίων ημερών δεν ήταν επικίνδυνος μόνο για την εκδήλωση κάποιας πυρκαγιάς αλλά και για την πτώση δέντρων, όπως συνέβη στην περιοχή του Σχίνου. 

Όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω, που δημοσιεύθηκαν στα social media, η μανία των ισχυρών ανέμων στην περιοχή ξερίζωσαν κυριολεκτικά δέντρα με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει με κλαριά και κορμούς

Το μελτέμι του Αυγούστου ήρθε για τα καλά και πολύ ενισχυμένο σε μποφόρ, δρόσισε τον καιρό αλλά προκάλεσε και ζημιές στο δρόμο του Σχίνου.

Ευτυχώς, η παρέμβαση των υπηρεσιών του δήμου για την αποκατάσταση της ασφάλειας στο σημείο ήταν άμεσες και έτσι δεν υπήρξαν προβλήματα κυκλοφορίας και κυρίως θύματα.

Οι οδηγοί χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες για να προλαβαίνουν να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια  λόγω των ακραίων και απότομων καιρικών φαινομένων το έδαφος έχει υποστεί μεγάλο κορεσμό, έτσι έχουν αυξηθεί οι κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων και βράχων

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog