Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ελλάδα 2023! Κοροϊδεύει το Λουτράκι ο ΟΤΕ (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η εικόνα που βλέπουμε στον υπό κατασκευή κυκλικό κομβο του Λουτρακιου, κοντα στο νέο Λύκειο.Περισσότερη οργή όμως προκαλούν οι πληροφορίες που μαθαίνουμε. Ο ΟΤΕ γράφει στα παλιά του υποδήματα, το Λουτράκι, τους κατοίκους, τους επισκέπτες, την Περιφέρεια, τις Υπηρεσίες και το Δήμαρχο Λουτρακίου.

Ενα καφάο του ΟΤΕ βρίσκεται στη μέση του δρόμου!! Κάνοντας ρεπορτάζ μάθαμε ότι έχει εξ αρχής ενημερωθεί αρμοδίως ο ΟΤΕ, για την άμεση μεταφορά του ΚΑΦΑΟ,  για την διευκόλυνση αποπεράτωσης των εργασιών αλλά και την αποφυγή σοβαρού ατυχήματος των διερχόμενων οδηγών.

Ομως  ο ΟΤΕ μέχρι σήμερα αγνοεί τις εκκλήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών , αγνοεί τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος, που ενδεχομένως μπορεί να στοιχίσει κάποια ζωή…

 

 

Mιλώντας με το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και ρωτώντας τον σχετικά, φάνηκε εκνευρισμένος

Εχετε δίκιο. Το συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Εδώ και 2,5 μήνες παρακαλάω τον ΟΤΕ να μεταφέρει το ΚΑΦΑΟ. Δυστυχώς εδώ και 2,5 μηνες το έργο δεν μπορεί να τελειώσει. Οι δικές μου οχλήσεις είναι πλέον καθημερινές αλλά φωνη βοώντος εν τη ερήμω. Και πάλι τη Δευτέρα θα επικοινωνήσω μαζί τους. Είναι ανεπίτρεπτο να παρεμποδίζεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου  να τελειώσει το έργο στο νέο Λύκειο.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα και συγνώμη αλλά μιλάμε για τον ΟΤΕ που εδώ και πόσα χρόνια γράφει κανονικά στα παλιά του τα παπούτσια τους πελάτες του που τσεπώνουν τόσα και θα τον νοιάζει αν χαθεί κάποια ζωη εξαιτίας του καφαο…;;; ΑΠΛΑ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

  2. Όλος αυτός ο δρόμος είναι με ελλειπή φωτισμό. Δρόμος κεντρικότατος.Απο τις κολώνες φωτισμού ανάβει μόνο το 1/3 οι υπόλοιπες είναι διακοσμητικές.

  3. Για πιον ΟΤΕ μιλαμε γιαυτονπουμας παράτησε για να παειστηνκορινθο λες και είμαστε χωριό η γιαυτό που έσκασε ολλο το Λουτρακι ντάλα καλοκαίρι.Να πάμε και εμείς σε άλλες εταιρίες παρακαλω

  4. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΤΕ . ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ) ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΦΑΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΦΑΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ?
    ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ

  5. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΤΕ . ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ) ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΦΑΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΦΑΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ?
    ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog