Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Σε Περαχώρα και Σχίνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

- Advertisement -
  • Συνεχίζονται οι Παρεμβάσεις- -αποκαταστάσεις, στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Σχίνου, ενω σε φαση ολοκλήρωσης είναι η αποκατάσταση – συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου “Γέφυρα διώρυγας- Λουτράκι -Περαχώρα, Μπίσια.

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφεριάρχης Κορινθίας κατα την διάρκεια της επίσκεψης του την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή της Περαχώρας & του Σχίνου επιθεώρησε τα έργα τα οποία σε κάποια σημεία έχουν ολοκληρωθεί και ορισμένα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναφερόμενος ο κύριος Βυτινιώτης για την πορεία των εργασιών είπε τα εξής:

“Η αποκατάσταση – συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου “Γέφυρα διώρυγας- Λουτράκι -Περαχώρα, Μπίσια, προϋπολογισμού 602800 € της Περιφέρειας Πελοποννήσου,που επισκέφθηκα σήμερα, βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του. Είναι πράγματι ένας πολύ σημαντικός οδικός άξονας, αναπτυξιακού ενδιαφέροντος, για την περιοχή!”

Για την περιοχή του Σχίνου :

“Είναι οι τελευταίες παρεμβάσεις- -αποκαταστάσεις, στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Σχίνου, όπου πρόσφατα εκεί,υπήρξαν πυρκαγιές, πλημμύρες και κατολισθήσεις με μεγάλες καταστροφές και στο οδικό δίκτυο Σχίνου- Αλεποχωρίου.Το έργο αυτό είναι προϋπολογισμού 700000€, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλα έργα στην ίδια περιοχή για τον ίδιο σκοπό, από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου!”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog