Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλειωσαν τα μπαζώματα – Παραχωρούνται στο δήμο Κορινθίων

- Advertisement -
  • Τελική έγκριση έλαβαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του loutrakiblog.gr τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου τα οποία περιέρχονται στην δικαιοδοσία του δήμου Κορινθίων πλέον.

Μια τεράστια και για δεκαετίες αναξιοποίητη έκταση, διακαής πόθος των δημοτών αλλά και κάθε δημοτικής αρχής που ωστόσο έμεινε ανεκπλήρωτος έρχεται να δικαιωθεί στα 2023 μετά τις στοχευμένες ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής με κορωνίδα την παράδοση φακέλου από τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κόρινθο και το αίτημα του δημάρχου ‘πρόεδρε να τελειώνουμε με τα μπαζώματα‘.

Οι πληροφορίες λένε πως το σύνολο του φακέλου έγινε αποδεκτό και πως πλέον βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της παραχώρησης.

 

Ο Δήμαρχος Νανόπουλος στην τελευταία του συνέντευξη είχε μιλήσει για εκτιμήσεις που είχαν ζητηθεί από την ΕΤΑΔ και ανέμεναν έγκριση. Πλέον όλα έχουν τελειώσει και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το θέμα με δυο αποφάσεις, μια του ΔΣ της ΕΤΑΔ και μια του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.

Όπως κανείς καταλαβαίνει εύκολα, κατοπιν ανοίγει ο δρόμος για την συνολική αξιοποίηση της έκτασης, την ουσιαστική στροφή της πόλης προς την θάλασσα και βεβαίως την ένωση αυτού του έργου με την ανάπλαση του σταθμού του ΟΣΕ και της εισόδου της πόλης όπως και της ανάπλασης και ενοποίησης του παραλιακού μετώπου με το Λουτράκι.

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν τα είχατε εκμετάλλευτει σωστά εκεί θα μπορούσατε να φτιάξετε ξενοδοχεία και μαρίνες για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και όχι απλούς πεζοδρομους

  2. Επιτέλους!!!!
    Είμαστε Έλληνες που ζούμε στο εξωτερικό και ερχόμαστε τους καλοκαιρινούς μήνες για διακοπές στο Λουτράκι.
    Ερχόμαστε συχνά στην Κόρινθο για ψώνια αλλά και για αναψυχή και το θέαμα που αντικρίζουμε μπαίνοντας στην Κόρινθο είναι αποκρουστικό για να μη πω λυπηρό .
    Ευχαριστούμε τον δήμαρχο της Κορίνθου που έχει πέσει στην αντίληψη του πόσο σημαντικό είναι το θέαμα που αντικρίζει ο κάθε επισκέπτη που επισκέπτεται την πόλη σας.
    Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί αυτό το έργο όπως και άλλα που έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος.
    Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μη σταματήσει μέχρι η Κόρινθο να επιδείξει ότι είναι αντάξια του ένδοξου παρελθόντος της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog