Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για ποτά «μπόμπες» που έστειλαν σε νοσοκομεία 18 ανήλικους

- Advertisement -

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες για διακίνηση νοθευμένων ποτών σε ανήλικους διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιος Μπισμπίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να σερβίρονται «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

 

18 διακομιδές μέθης

Πηγές αναφέρουν πως υπάρχουν στοιχεία για διάθεση νοθευμένων ποτών σε ανήλικους, και μάλιστα το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχουν καταγραφεί 18 διακομιδές μέθης στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

Ενόψει και της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα το τελευταίο τριήμερο η Εισαγγελική Αρχή παρεμβαίνει προκειμένου να διερευνήσει αναφορές για την διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.

Υπενθυμίζουμε ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.

 

  • Ενόψει και της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα το τελευταίο τριήμερο η Εισαγγελική Αρχή παρεμβαίνει προκειμένου να διερευνήσει αναφορές για την διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών. 

 

Πηγή: in.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα γράψω ένα σχόλιο που ισως δεν το περάσει η φίλη μας η Χαρα ,και καταλαβαίνω γιατί το μπλογκ δεν έχει αναφερθεί ποτε σε κάτι που είναι το νούμερο ένα στα μίντια ,διαδυκτια κλπ κλπ !Ο λόγος για Μπισμπικη Βανδή και τα τριγύρω !!Και εγώ προσωπικα αν και έχω ξενερώσει με την καλή έννοια δεν «ασχολουμε «σεβόμενος την οικογένεια του την πρώην σύζυγο του και το μικρό Μιχάλη !!Θα πω εδώ στην φίλη μας την Χαρά αν δεν περάσει το σχόλιο αυτο ας βάλει ένα σχετικο άρθρο να δούμε τι πιστεύουν οι σχολιαστές σας για το love story !!Ευχαριστω για την δημοσίευση !!

  2. Ειλικρινά, ουτε εγω το γνώριζα και το ήξερα μεχρι σήμερα, πως ο,τι ο ο Βασίλης, ο Μπισμπίκης, ειναι Λουτρακίωτης, και με αφορμη τον πιο πανω σχολιασμό του αγαπητού φίλου (11:02), το πληροφορήθηκα και το έμαθα. Εκεινο παντως που σιγουρα ξέρω και γνωρίζω, ειναι πως ο,τι ο προαναφερόμενος, ειναι μέγας αισθηματίας, ερωτύλος, παθιάρης και γυναικάς, σαν τον υπογράφοντα!!! Τασος

  3. Οσο ζεις μάθαινεις κυριε Τάσο !!Παντως το ζεμπεκικο του Μπισμπικη με την Βανδή έγινε αιτία να γίνει και καρναβαλικό σόου τώρα στις Αποκριες όπως ισως να παρατήρησες !!Οπως διαπιστώνεις και εσυ καθημερινά διαθετει από όλα τα φρουτα το Λουτρακι !!Σιγουρα δεν είναι το νερό που φταίει αλλά ισως τα ποτάκια μπομπα η καθαρά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog