Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Κόρινθος: Δημήτρης Μάρκος και Τόνι Σφήνος σας καλούν στο μεγάλο καρναβαλικό ξεφάντωμα!

- Advertisement -

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Κορινθιακό Καρναβάλι 2023 το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και την συμμετοχή πλέον 1200 καρναβαλιστών, και την μουσική συναυλία στην πλατεία “Παναγή Τσαλδάρη, αμέσως μετά, με τον ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ και το επιτελείο του!

Δημήτρης Μάρκος και Τόνι Σφήνος σας καλούν στο μεγάλο καρναβαλικό ξεφάντωμα!

 

  • Όσοι επιθυμούν, μπορούν ακόμα να δηλώσουν συμμετοχή στο τμήμα Πολιτισμού και στην κ.Μαρία Ρουσινού, στο τηλέφωνο 27410 83001.

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δουμε αν ο Σφινος ντυθει με περουκα μαρσελο για να τιμησει τον μεγαλυτερο παιχταρα που περασε ποτε απο το εξωχικο του πειραια.

  2. Ο Τονι έπρεπε να κάνει και αυτός διαφημηση όπως έκανε το σούπερ βραζιλ μοντέλο η Ζιζέλ να κονομησει κάτι !!Η Ζιζέλ εκεί στο Ριο που έχει το καρναβάλι θα κονομησει 2 μιλιονια για να κάνει διαφημηση μπυρας για 3 μόνο ώρες !!Θα μπορούσε ο Τονι να διαφημηση καμία μπυρα ονόματα να μην λεμε και κάνουμε τζαμπα διαφημηση !!Λογικα και ο Μαρτσέλο θα είναι στο Ριο για τον φίλο που ανησυχεί για την περούκα !!

  3. Περούκα ετσι και αλλιώς φοράει ο Τονι φίλε !!Περουκα βάλανε άλλοι για να μοιάζουν του Μαρτσέλο από ότι ειδαμε !Μια χαρά φυσική περούκα η αφάνα αν προτιμας έχει ο Μαρτσέλο !!Τωρα ο Τονι μπορεί να φορέσει καπέλο ,μπορεί να φορέσει σκούφο που να το ξέρουμε εμεις εδώ στο μπλογκ που σχολιάζουμε τι έμπνευση θα έχει ο Σφηνος !!Συνηθως φοράει πράσινα γυαλιστερά ρούχα σαν τον Τζον Τικης ο Τονι !!Δεν έχουμε παρά να παμε στην Κόρινθο και να μας λυθεί η απορία !!

  4. Έγινε στα Τέμπη ένα φρικτό δυστύχημα που συντάραξε την Πατρίδα και προβλήθηκε και πολύ η τραγωδία από τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Και εσύ ζητάς φωτογραφίες με τον Σφίνο? Κάτι σου’χει σφηνώσει στο κεφάλι. Τράβα να εκφορτώσεις τίποτα να’χεις να ασχολείσαι με κάτι ή φτιάξε μελομακάρονα με συνταγή της Χαρίκλειας Λούλα, πού είσαι Λούλα;

  5. Μηπως είχες και εσυ κανένα ατύχημα και χτυπήσες το κεφάλι σου και σου άφησε κανένα κουσούρι ??Τι σχέση έχει η φωτογραφία του Σφινου που ζήτησα από το μπλογκ με αυτά που λες για το ατύχημα και τα αλλά τα τρέλα που γράφεις !Μαλλον τρελος εισε και σίγουρα θα με περνάς για κάποιον άλλον !Το μπλογκ είχε βάλει το άρθρο για τον Τονι Σφηνο και εγώ ζητησα η έκανα μια παρατήρηση γιατί δεν μας έβαλε φωτογραφία του Σφηνου!Επειδη εισε κουτός από ότι φαίνεται το σχόλιο αυτο το ειχα στειλει την Δευτερα 3 μέρες πριν το δυστύχημα !Το ότι το περασε η κυρία Χαρά μετά δεν φταίω εγώ !!

  6. Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ευγένεια και ανθρώπινο πόνο. Μίλησα ευγενικότατα και απαντάς αγενώς. Το ατύχημα έγινε στις 28/2 και εσύ έστειλες το σχόλιο την 1/3 στις 20:43. Καταγράφεται το πότε εστάλη, όχι το πότε αναρτήθηκε. Άρα και την κ. Χαρά συκοφαντείς αδίκως και είσαι εκτός τόπου και χρόνου με αποτέλεσμα να διερωτάται κανείς, ποιος έχει το πρόβλημα. Σίγουρα όχι εσύ, για να σε δικαιολογήσω, αλλά η μοναξιά της κλεισούρας στο απομακρυσμένο shoebox. Υπομονή και περαστικά σου.

  7. Τώρα εσυ αν εννοείς ευγενικά αυτά που γράφεις να το προσέξεις ,!!Τωρα εσυ καθεσε και ψάχνεις τι ώρα έστειλα το σχόλιο θέλοντας να με κατηγορισεις δεν ξέρω γιατί !!Τωρα εσυ νομίζοντας ότι με το να κανείς παρατηρήσεις «ευγενικά «ότι δεν σεβόμαστε την τραγωδία σε κάνει καλύτερο άνθρωπο !!Στο μέλλον να μιλάς με ευγενείς και όχι αγενείς και αυτο το shoebox που γράφεις τι ακριβώς είναι ,δεν καταλαβαίνω ένα κουτί παπουτσιών που κολλάει με το Σφινο !!

  8. Mηδεν σεβασμος στην ανθρωπινη τραγωδια απο “ανθρωπους” που δε ζουν στη χωρα μας. Γιαυτο εχουν εκει τη ζωη που τους αξιζει. Δεν λυπαμαι καθολου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog